• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Honor 6 musta (rikki)

Tila
Ei auki vastauksille.

Pupri

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
85   0   0
Liittynyt
20.9.2012
Viestit
527
Reaktiopisteet
19
Puhelinmalli
Kaikki mahdolliset
Takuu
Ei
Kuitti
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
16gb
Kunto
Huono
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
35
Sijainti
Turku
Toimitustavat
Nouto, posti
Myyjän nimi
Pupri
Myyjän sähköposti
YV
Myyjän puhelinnumero
YV
Honor 6 varaosiksi, korjattavaksi tai miten vaan haluat.
Viat:
- lasi rikki
- värinän flex rikki
- takakuoren teipit huonot

Olen kerran näytön vaihtanut. Enää ei huvita.

Mukaan myyntilaatikko, lippulaput ja laturi.
 

Liitteet

 • WP_20170503_21_28_33_Pro.jpg
  WP_20170503_21_28_33_Pro.jpg
  415 KB · Katsottu: 61
 • WP_20170503_21_28_50_Pro.jpg
  WP_20170503_21_28_50_Pro.jpg
  408.4 KB · Katsottu: 55

Pupri

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
85   0   0
Liittynyt
20.9.2012
Viestit
527
Reaktiopisteet
19
Puhelinmalli
Kaikki mahdolliset
Vielä löytyy. Näyttö siis toimii vaikka lasi onkin rikki.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom