Holux GPSlim236 Bluetooth GPS usb:n kautta toimimaan?

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja oltorno, 23/10/06.

 1. oltorno

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  15/3/05
  Viestit:
  68
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  Note3
  Nyt on auto pc rojekti siinä vaiheessa, että tartteis hommata gps palikka. USB:n kautta se olis kätevin käyttää ku ei tartteis latailusta huolehtia ja yhteys ainakin toimisi kunnolla. BT ominausuuksille olisi myös käyttöä kun kännykässä on tuo navicore.

  Eli nyt kiinnostaisi onko jollakulla kokemusta tuon holux palikan toiminnasta usb:n kautta. Datakaapelia näyttäisi löytyvän m-tecistä. Kahta palikkaa ei kuitenkaan viitsisi turhaan ostaa...
   
 2. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3146
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  OP3T
 3. k Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1448
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone SE
  Minulta meni ohi, muta missä antamissasi linkeissä puhutaan Holux->USB->PC -yhdistelmän toimivuudesta? Eräällä hunajaa maksavalla lisätarvike usb-kaapelilla kyseistä gps-palikkaa kuulemma pystyy päivittämään softan eikä välttämättä mitään muuta.

  -------------------------

  Holuxin mukana toimitettava USB-kaapeli se riisuttu versio vasta onkin ja se on tarkoitettu vain ja ainoastaan akun lataamista varten. Sillä ei siirry data edes muilla usb-laitteilla.

  Alkup. kysyjälle suosittelen unohtamaan Holuxin bluetooth gps palikan ja hankkimaan USB GPS-vastaanottimen. Ovat kaiken lisäksi vielä halvempia kuin bluetoothilla varustetut.

  Vaihtoehtoisesti PC:hen voi asentaa bluetooth-vastaanottimen, jolla holux toimii mainiosti. Bluetooth COM-sarjaporttien kanssa joutuu tosin hieman taistelemaan, mutta projekti on aina projekti ;)
   

Jaa tämä viestiketju