Mobiili.fi HoloLenssin tekniset tiedot paljastettiin – akunkesto 2-3 tuntia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 29/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2184
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoftin HoloLens-lasit


  Microsoft aloittanee HoloLens -lasiensa ennakkotilaukset ja laitteen julkaisu tapahtunee maaliskuun aikana. Yhtiö on tänään paljastanut HoloLensin teknisiä tietoja ja muita siihen liittyviä faktoja. Asiasta uutisoi muun muassa The Verge.

  HoloLens toimii itsenäisenä laitteena, joten se ei tarvitse kylkeensä tietokonetta tai älypuhelinta. Lasien käyttöjärjestelmänä toimii Windows 10, joka on muokattu niille sopivaksi. HoloLensin sisuksissa hyrrää Intelin 32-bittinen suoritin ja laitteelle kustomoitu Microsoft Holographic Processing Unit (HPU).

  Virtuaalilaseissa on monenlaisia eri tunnistimia, joita HoloLens hyödyntää. HoloLens -laseissa on esimerkiksi valaisuuden tunnistin, neljä kameraa, jotka tarkkailevat ympäristöä ja etäisyyttä mittaavia tunnistimia. Kuvia ja videoita voi ottaa kahden megapikselin HD-kameralla ja äänikomennot laite kuuntelee neljän mikrofonin kautta.

  Kahden gigatavun RAM-muistin lisäksi laitteessa on 64 gigatavua tallennustilaa. Laite tukee sekä Wi-Fi- että Bluetooth-yhteyksiä. Painoa Microsoftin virtuaalilaseilla on 579 grammaa. Akun kokoa Microsoft ei paljastanut, mutta aktiivisessa käytössä akku kestää noin 2-3 tuntia – eli suhteellisen vähän. Valmiusaikaa laitteelle luvataan kaksi viikkoa. Akku ladataan microUSB-portin kautta.

  Microsoft julkaissee HoloLens -lasit 30. päivä maaliskuuta BUILD-tapahtumassaan. Lasien kehittäjäversion hinta on 3 000 dollaria.

  http://mobiili.fi/wp-content/uploads/2016/02/HoloLens.mp4

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju