Mobiili.fi Hittitoimintapelit muuntuvat mobiiliin sopivaan muotoon – Deus Ex GO julki

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Square Enix on ilmoittanut nimekkään Deus Ex -pelisarjan saavan pienemmille ruuduille sopivan jäsenen. Deus Ex GO on jo sarjassaan kolmas muunnos jostain konsoleilla ja PC:llä suositusta toimintapelisarjasta.

  Kehuttujen mobiiliversiointien sarja sai aikanaan alkunsa, kun hiippailuun, naamioitumiseen ja salamurhiin keskittyvään Hitman-pelisarjaan julkaistiin mobiililaitteille tarkoitettu Hitman GO. Nokkelasti peli ei yrittänyt olla täysiverinen toimintapeli, vaan käänsi sen sijaan tutut Hitman-viitekehykset lähes shakinomaiseen strategiamuotoon. Lopputulos toimi loistavasti kosketusnäytöillä ja saikin paljon kehuja osakseen.

  Myöhemmin perässä seurasi Tomb Raider -peleistä tuttuun päähahmoon keskittyvä Lara Croft GO. Jälleen keskiössä oli pulmanratkonta ja vuoropohjainen liikkuminen, ei reaaliaikainen juokseminen, loikinta tai räiskintä.

  [​IMG]
  Deus Ex GO.


  Nyt GO-valikoimaan on liittymässä Deus Ex GO. Square Enixin mukaan kyseessä on vuoropohjainen pulmapeli, joka sijoittuu tyyliteltyyn Deus Ex -universumin tulkintaan. Pelaajat ohjastavat Adam Jensen -nimistä agenttia, joka pyrkii paljastamaan vakavan salaliiton hakkeroimalla, taistelemalla ja hyödyntämällä biomekaanisia lisätaitojaan. Square Enixin mukaan luvassa on GO-sarjan vaikeimpia aivopähkinöitä.

  Deus Ex GO suuntaa puhelimille ja tableteille kesän aikana. Uuden pelin julkistuksen ohessa Square Enix ilmoitti, että aiemmat GO-pelit ovat nyt saatavilla Applen App Storessa 5,99 euroa maksavana yhteispakkauksena. Google Playn puolella Hitmanin ja Laran seikkailut joutuu edelleen ostamaan erikseen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju