Mobiili.fi Hitti sai jatkoa: Candy Crush Jelly Saga nyt ladattavissa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Candy Crush Jelly Saga


  Supersuosittu Candy Crush -pelisarja on saanut jatkoa. Uusi Candy Crush Jelly Saga pyrkii jatkamaan menestyssarjaa uudella hyytelöteemalla.

  Candy Crushin perusidea on ennallaan, mutta pienin viilauksin. Uusi peli jatkaa alkuperäisen Candy Crushin ja sen jälkeen aiemmin nähdyn Candy Crush Soda Sagan linjoilla.

  Uutuudessa pelaaja saa vastaansa ”hyllyvän ja löllyvän” Jelly Queenin. Pelaajan ohjastama hahmo puolestaan on Jenny. Uusi peli tuo Candy-maailmaan lisäksi uusia makeita karkkeja, uuden ihmeellisen boosterin ja latvustojen maailma tutkittavaksi. Tarjolla on yli 100 pelitasoa, uusia pelitiloja, hyytelön levitys ja pufflereiden vapautus sekä uusi maukas väripommivasara.

  Candy Crush Jelly Saga on tarjolla nyt Androidille Google Playsta, Applelle App Storesta sekä Windows 10:lle sen Kaupasta. Peli on ladattavissa ilmaiseksi, mutta sovellusten sisällä rahalla tehtävillä ostoksilla, lisäsiirroilla ja -elämillä, voi edistymistään jouduttaa.

  Candy Crush -pelit ovat tuttuja sovelluskauppojen tuottokärjestä, vaikka pienoista taantumista aivan huippupäivistä onkin nähty. Taistelu kauppojen TOP-tuottosijoituksista on jälleen nyt vuodenvaihteen jälkeen ottamassa uusia kierroksia, kun myös suomalainen Supercell lanseerasi Clash of Clans -faneille tähdätyn uuden Clash Royalen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju