Mobiili.fi Hitman GO ja muita pelejä alle eurolla – tarjoukset voimassa rajatun ajan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 26/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Monipuolisia pelipaketteja vapaavalintaiseen hintaan tarjoava Humble Bundle antaa jälleen huomiota Android-pelaajille. Uusin Humble Mobile Bundle -pelipaketti sisältää maksetusta hinnasta riippuen kolmesta seitsemään peliä, joiden rinnalle saatetaan vielä lisätä yllätyksiä myöhemmin.

  Humble Mobile Bundle 19:n peruspakettiin kuuluvat Chamelon Run -juoksupeli, Ys Chonicles II -fantasiaroolipeli ja erittäin suosittu Hitman GO -strategiapeli. Nämä saa kaapattua itselleen maksamalla vähintään yhden dollarin eli 0,91 euroa.

  [​IMG]
  Hitman GO.


  Humble Bundlen tarkoituksena kuitenkin on, että asiakas voi määrittää hinnan itse oman fiiliksensä mukaan. Peleistä voi siis maksaa enemmänkin, jos se tuntuu oikeutetulta tai jos lisäpelit kiinnostavat. Samalla asiakas pääsee itse määrittelemään, missä suhteessa maksettu summa jaetaan pelistudioiden, Humble Bundlen ja erilaisten hyväntekeväisyyskohteiden välillä.

  Mikäli kauppasumma nousee yli 4,59 euron, lisätään pakettiin kaksi peliä. Ne ovat Punch Club ja Super Stickman Golf 3. Tälle hintatasolle luvataan myöhemmin vielä lisää pelejä, jotka tulevat saataville kaikille kyseisen hinnan maksaneille, vaikka kaupat olisi jo ehtinyt tehdä ennen pelien julkistusta.

  5,45 euron hinnan ylittäville on aiemmin mainittujen lisäksi luvassa Dropsy ja todella näyttävä The Banner Saga. Alle kuudella eurolla voi siis kopata heti talteen seitsemän peliä ja varmistaa myös myöhemmin lisättävien pelien saanti.

  Humble Mobile Bundle 19:n pelit ovat saatavilla Android-laitteille. Paketti on ostettavissa vielä kolmentoista päivän ajan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju