Mobiili.fi Hintavinkki: Surface Pro 3 tarjolla jopa 500 euron alennuksella

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 20/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Microsoft Surface Pro 3 Type Coverilla


  Microsoft toi viime vuoden puolella myyntiin uuden Surface Pro 4 -tablettinsa, jonka hinnat alkavat reilusta tuhannesta eurosta. Microsoft on omassa verkkokaupassaan laskenut edellisen sukupolven Surface Pro 3:n hintaa reilusti. Nyt onkin hyvä tilaisuus hankkia Microsoftin laadukas tabletti alennettuun hintaan.

  Edullisimmillaan Surface Pro 3:n voi tällä hetkellä hankkia 999 eurolla, mutta kyseessä ei ole mikään karvalakkimalli. Kyseinen laite on varustettu Intelin Core i5 -suorittimella, jonka tukena on kahdeksan gigatavua RAM-käyttömuistia. Tallennustilaa on taasen 256 gigatavun verran. Kyseisen version normaalihinta oli yhtiön verkkokaupassa 1 499 euroa.

  Tehokkaammalla suorittimella, Intel Core i7:llä, varustettu versio maksaa 1 394 euroa, mikä on 465 euroa normaalihintaa vähemmän. Versiossa on kahdeksan gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Jos tallennustilan haluaa vielä tuplata, joutuu parhaimmasta versiosta maksaa 1 672 euroa. Se on 557 euroa ohjevähittäishintaa vähemmän.

  Surface Pro 3:n parhaat puolet tulevat esiin, kun sen kylkeen hankkii Type Cover -näppäimistön. Se on laitteiden tapaan myös tarjouksessa. Näppäimistön hinta on pudonnut 154,99 eurosta 116,24 euroon.

  Jos tallennustilaa ja RAM-muistia ei laitteeltaan vaadi yhtä paljoa kuin edeltävissä versioissa, voi Intel Core i5:lle, neljän gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustetun Surface Pro 3:n hankkia itselleen Gigantista 849 eurolla tai Expertistä 899 eurolla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju