Mobiili.fi Hintavinkki: Salasanat ja muut tiedot turvaan ilmaiseksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 14/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Apple on jälleen nostanut esiin yhden maksullisen sovelluksen, joka on rajatun ajan saatavana ilmaiseksi. Tällä viikolla tarjouksessa on salasanat turvallisesti säilyttävä oneSafe. Viikon sovelluksesta kertoi Redmond Pie.

  OneSafe on digitaalinen kassakaappi, johon käyttäjä voi turvallisesti tallettaa yksityiset tietonsa. Salasanojen lisäksi sovelluksella voi tallettaa esimerkiksi pankki- ja maksukorttitietoja tai erilaisia tiedostoja.

  Kaikki oneSafe-sisältö suojataan AES-256-salauksella, joka on vahvimpia mobiililaitteilla käytettäviä algoritmeja. Lisäturvaa tuovat monet ominaisuudet, kuten murtoyritysten valvonta ja satunnaisten salasanojen luonti. Näppäryyttä taas tuo mahdollisuus synkronoida tiedot useiden laitteiden välillä esimerkiksi iCloudin tai Dropboxin avulla.

  Tänä päivänä erilaisia verkkopalveluja täytyy olla käytössä lukuisia, eikä saman salasanan käyttämistä useissa palveluissa suositella. Jonkinlainen salasanat säilövä sovellusratkaisu on siis erittäin hyödyllinen turvallisen toiminnan ja vahvojen suojausten takaamiseksi. Mikäli omasi on vielä haussa, kannattaa oneSafe-sovellukseen ehdottomasti tutustua. Tavallisesti useita euroja maksava sovellus on parhaillaan ladattavissa ilmaiseksi Applen App Storesta. Sovellus on saatavana myös Android-laitteille, mutta Google Playssa hinta on edelleen 4,99 euroa.

  [​IMG]
  oneSafe

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju