Mobiili.fi Hintavinkki: Joukko puhelimia, tabletteja ja varusteita alennetuin hinnoin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Tarjoustuotteet ovat saatavilla vain kuuden päivän ajan.


  Eilen vihjasimme, että pari vuotta vanhan Moto X -älypuhelimen voi nyt ostaa reilun 200 euron hinnalla. Tänään vuorossa on suurempi määrä alelaitteita, sillä DNA potkaisi juuri käyntiin Pinkit Päivät -kampanjansa.

  [​IMG]
  Samsung Galaxy Tab S2 9.7


  Pinkit Päivät -tarjoussivulla on varsin mukava kattaus erilaisia alennettuja mobiilituotteita. Tablettien saralla tarjolla on esimerkiksi Huawei MediaPad T1 alennettuun 129 euron hintaan ja Samsung Galaxy Tab S2 499 euron alehintaan. Normaalihinnoiksi laitteille on merkitty 169 ja 599 euroa.

  Puhelinpuolella useimmat tarjoukset eivät ole prosentuaalisesti kovin isoja, mutta sopivan laitteen osuessa kohdalle ne lämmittävät varmasti silti. Eniten veistä on näytetty jo valmiiksi halpojen mallien hinnoille. Valikoimaan kuuluvat muun muassa Samsung Galaxy S5 Neo 319 eurolla, Huawei Y5 69 eurolla ja Sony Xperia Z5 Compact 469 eurolla.

  Luonnollisesti tarjolla on myös oheislaitteista. Kovimpin tarjouksiin lukeutuu esimerkiksi puoleen hintaan myytävä Samsung Wireless Audio 360 R1 -kaiutin. 199 euron sijaan langattoman kaiuttimen voi nyt ostaa 99 eurolla.

  Hyviä diilejä voi toki löytää muiltakin operaattoreilta, vaikkei laajempia kampanjoita olisikaan käynnissä. Esimerkiksi Sonera myy Marshall London -musiikkipuhelinta 449 eurolla ja ostaja saa kaupan päälle Marshallin matkakaiuttimen. Elisa taas tarjoilee huokeaa Lenovo Tab 2 A8-50 -tablettimallia hintaan 149 euroa.

  [​IMG]
  Marshall London

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju