Mobiili.fi Hintavinkki: huippuluokan Lumia alle 300 eurolla – mukaan lähes 170 euron kaupanpäälliset

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2157
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Microsoftin viime syksyn lippulaivapuhelimista pienempi, Lumia 950, on tänä viikonloppuna tarjouksessa kahdenkin elektroniikkajätin myyntilistoilla. Lisäksi Microsoftilla on kesäkuun loppuun asti käynnissä kampanja, jossa kyseisen puhelimen ostaja saa lähes 170 euron arvoiset kaupanpäälliset.

  Microsoft Lumia 950 on tällä hetkellä tarjouksessa sekä Gigantin että Powerin sivuilla. Gigantissa laitteen hinta on 299 euroa ja Powerissa 294,90 euroa. Powerin sivuilta ei käy ilmi myymäläkohtainen saatavuus, mutta ainakin tätä kirjoitettaessa laitetta on saatavilla verkkokaupasta niin mustana kuin valkoisenakin. Gigantin tapauksessa taas verkosta laitetta ei ole saatavilla, mutta mustana laitetta löytyy vielä kuudesta Gigantti-myymälästä ja valkoisena yhdeksästä eri Gigantti-myymälästä.

  Suomen Microsoftilla on myös toukokuun lopulla alkanut ja kesäkuun loppuun asti ulottuva kampanja, jossa uuden Lumia 950 tai 950 XL -laitteen valtuutetulta jälleenmyyjältä Suomesta ostanut asiakas saa Office 365 Personal -tilauksen vuodeksi sekä Microsoftin Display Dock -näyttötelakan kaupan päälle. Edut tulee lunastaa puhelimen Lumia Offers -sovelluksen kautta. Office-tilauksen arvo on 69 euroa ja Display Dockin arvo 99 euroa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju