Hinnannousu määräaikaisen sopimuskauden päätyttyä

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja vigorous, 13/9/12.

 1. vigorous

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/12
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 4
  Itellä päättyy piakkoin kohtalaisen edullinen määräaikainen liittymäsoppari, ja rupesin miettimääni, että voiko operaattori nostaa tuosta vaan hintaa määräaikaisen sopimuskauden päätyttyä?

  Sopimuksessa on seuraava maininta:

  X:lla on oikeus muuttaa palvelua koskevan toistaiseksi voimassaolevan sopimuksen sopimusehtoja, palvelun ominaisuuksia ja maksuja asiakkaan vahingoksi siten, että sopimuksen sisältö ei kokonaisuutena olennaisesti muutu, jos muutos johtuu:
  • sopimus-, hinnoittelu-, tai asiakaspalvelujärjestelyjen uudistamisesta tai yhdenmukaistamisesta kuten yhtiö- tai liiketoimintajärjestelyistä
  • merkityksellisten tuotantokustannusten tai -rakenteen muuttumisesta
  • kolmansien osapuolten tuottamista palveluista johtuvista muutoksista, kuten palvelusopimuksen päättymisestä tai muuttamisesta
  • X:n palvelun tai sen ominaisuuden tuottamisen lopettamisesta
  • yhdysliikennekäytännön muuttumisesta
  • palveluiden tai viestintäverkkojen kehittämisestä tai uudistamisesta, kuten vanhentuneen tekniikan korvaamisesta uudella
  • asiakkaan tai asiakasryhmien yksityisyyden suojan tai taloudellisen turvallisuuden suojaamisesta tai kehittämisestä
  • teknisistä järjestelmäuudistuksista
  • merkityksellisestä, ennakoimattomasta liikenteen määrän
  • tai rakenteen muutoksesta
  • markkinatilanteen tai palvelun kysynnän olennaisesta ja
  • pysyväisluonteisesta muuttumisesta
  • toiminnan jatkuvuuden ja palvelutason turvaamisesta, kuten poikkeusoloihin varautumisesta tai tietosuojan tai tietoturvan ylläpitämisestä, kehittämisestä tai muuttamisesta.


  Noihin voi mielestäni tulkita onnistuneesti ihan kaikkea bensanhinnan noususta verkon uudistamiseen.

  Onko kokemuksia hintamuutoksesta määräaikaisen sopparin päätyttyä?
   
 2. salmaster

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/8/12
  Viestit:
  59
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  iPhone 4S
  Kyllä yleensä edullinen määräaikainen diili on voimassa tietyn ajan. Yleensä siitä on sovittu sopimusta tehtäessä. Yleisesti hinta on määräaikaisuuden päätyttyä aina sen hetkisen hinnaston mukaan. Jollei asiakas tyydy niin voi irtisanoa liittymän halutessaan tai siirtää toiselle operaattorille.

  En nyt tiedä kuinka hyvä sopimus sinulla on mutta yleensä nämä erikoistarjoukset ovat vain sen tietyn ajan eli määräaikaisuuden ja sitten jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella sen hetkisen hinnaston mukaan.

  Kannattaa jo nyt ottaa yhteyttä nykyiseen ja neuvotella uudesta diilistä.
   
 3. gogland

  gogland Mr Vip

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  6892
  Tykkäykset:
  3488
  Puhelinmalli:
  MOTO G5S plus
  Aika moneltakin menee ZTE blade sopparit pian umpeen. Parhaat tarjoukset saa juuri niinkuin eräässä toisessa ketjussa on kerrottu.
   
 4. karvis

  karvis Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  4093
  Tykkäykset:
  485
  Puhelinmalli:
  S7 Edge
  Täällä myös menee Blade soppari kohta umpeen, halpa data on ollut tabletissa käytössä. Pitää koittaa saada jatkoa liittymälle mahdollisimman halvalla, jos se ei passaa saunalle niin sitten irtisanotaan ja otetaan nykyiseen Soneraan multi-sim ja se sitten tabiin :p
   
 5. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Eli kk-maksu nousee kahdesta eurosta viiteen euroon, eikö?
   
 6. karvis

  karvis Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  4093
  Tykkäykset:
  485
  Puhelinmalli:
  S7 Edge
  Juu jos multi-simmin ottaa.
   
 7. timo-gk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/09
  Viestit:
  1608
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia
  Mites toi onnistuu?
   
 8. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Soittamalla asiakaspalveluun tai käymällä liikkeessä? Tai sitten Omilta Sivuilta netissä jos on jo Soneran liittymä. Vähän mielikuvitusta peliin.

  P.S. Ei vaadi kikkailua.
   
 9. gogland

  gogland Mr Vip

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/1/05
  Viestit:
  6892
  Tykkäykset:
  3488
  Puhelinmalli:
  MOTO G5S plus
  Zte sopparissahan on mobiililaajakaista Nopsa. Eli jos haluaa Nopsan pitää niin kyllä hinta nousee enemmän.
   
 10. karvis

  karvis Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  19/4/06
  Viestit:
  4093
  Tykkäykset:
  485
  Puhelinmalli:
  S7 Edge
  Paitsi jos ottaa Soneralta sen multi-simmin...
   
 11. timo-gk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/09
  Viestit:
  1608
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia
  Olinkin jo, että olisiko tuohon saanut multi-simmin ja kk-maksu noussut vain 5 euroon ... ei sentäs ;) Hinta pompsahtaa määriksen jälkeen sinne 14 euroon, ainakin jos Saunalahden vanhaa sivua on uskominen.
   
 12. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Juuri tätä tarkoitin.
   
 13. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Joko Saunalahti on päättänyt ZTE Bladen kanssa otetun Norppa+ Kampanja -liittymän hinnoittelusta jatkossa, jos jatkaa sitä sen tarjotun 24 kk määräaikaisuuden ajan. Puheaikaa saa, se on selvä, mutta mitä maksaa itse liittymä Mobiililaajakaista Nopsineen?
   
 14. Kiju

  Kiju Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/05
  Viestit:
  932
  Tykkäykset:
  26
  Oma.Saunalahdessa minulla näkyy valittavana kaksi eri jatkotarjousta. Tässä tietoineen, ehtoineen ja tuossa kakkos vaihtoehdossa olisi valittavana puhelin myös.

  1. Jatka sopimustasi 24 kk, saat kaupan päälle 50 e puheaikaa (5 e/kk, 10kk).

  tuon ehdot ->

  "Määräaikaisen liittymäsopimuksen erityisehdot

  Nämä erityisehdot ovat voimassa 27.12.2011 alkaen.

  Määräaikaisesta liittymäsopimuksesta käytetään jatkossa nimeä liittymäsopimus.

  Liittymäsopimus on voimassa määräaikaisena 24 kuukautta liittymäsopimuksen avaus- tai muutoshetkestä lukien. Sopimusaikana liittymäsopimusta ei voi irtisanoa päättymään tai jos liittymänumero siirretään toiselle operaattorille, palvelun kuukausimaksut veloitetaan sopimuskauden loppuun saakka. Sopimus on irtisanottavissa viimeistään kaksi viikkoa etukäteen, jotta sopimus päättyisi sopimusajan päättyessä. Mikäli sopimusta ei irtisanota päättymään, jatkuu sopimus määräajan jälkeen toistaiseksi voimassaolevana yhden kuukauden irtisanomisajalla.

  Asiakas voi kesken sopimuskauden vaihtaa liittymänsä Saunalahden toisen määräaikaisen sopimuksen piiriin. Määräaikaisen sopimusajan katsotaan alkavan alusta viimeisimmän sopimuksen avaushetkestä lukien.

  Sopimus tulee voimaan, kun Saunalahti on hyväksynyt asiakkaan tilauksen. Saunalahti lähettää asiakkaalle vahvistuksen sopimuksen voimaantulosta. Mikäli asiakas on tilannut palvelun etäviestimellä (esim. tekstiviestillä), asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen voimaantulosta ottamalla yhteys Saunalahden asiakaspalveluun.

  Jos asiakkaalle tulee sopimuksen syntymisen jälkeen nk. sosiaalinen suorituseste täyttää sopimuksen velvoitteita, sovitaan sopimuksen purkamisesta tapauskohtaisesti. Asiakkaan on tehtävä Saunalahdelle kirjallinen pyyntö sopimuksen purkamisesta sosiaalisen suoritusesteen takia sekä esitettävä todisteet esteestä. Purkamisesta huolimatta asiakkaan puhelinnumero jää Saunalahdelle sopimusajan loppuun saakka.

  Jos liittymätyyppi vaihdetaan toisesta Saunalahden liittymästä liittymäsopimukseen, eivät aiemmassa liittymässä mahdollisesti olleet puheaika- ja kuukausimaksujen alennukset siirry liittymäsopimukseen.

  Jos entinen liittymätyyppi on ollut myös pakettihinnoiteltu, käyttämättä jääneet puheluminuutit eivät siirry liittymäsopimukseen, vaan Saunalahti suosittelee asiakasta tilaamaan vaihdon laskutusjakson päättymispäiväksi tai muuten käyttämään laskutusjakson puheluminuutit ennen vaihtoa.

  Mikäli liittymäsopimus sisältää pakettihinnoitellun palvelun, veloitetaan tästä kiinteä kuukausimaksu, joka sisältää hinnoittelukomponentit määritellyillä käyttörajoilla. Tällaisia kuukausimaksuun sisältyviä komponentteja voivat olla esim. normaalihintaiset kotimaanpuhelut, tekstiviestit tai multimediaviestit. Kuukausimaksut veloitetaan, vaikka liittymää ei olisi käytetty. Pakettihinnoitellun palvelun kuukausimaksuun kuulumattomat ja kuukausittaisen maksimirajan ylittävät liikenne- ja muut maksut veloitetaan käytön mukaisesti hinnaston mukaan.

  Muilta osin noudatetaan Saunalahden matkaviestinpalvelujen erityisehtoja ja Saunalahden yleisiä sopimusehtoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille."


  2. Jatka sopimustasi 24 kk, hyvitämme nykyisen puhelimesi 2 kk maksuerät !

  tämän ehdot ->

  "SAUNALAHTI NORPPA+ KAMPANJA LIITTYMÄSOPIMUKSEN ERITYISEHDOT 1.11.2010

  Saunalahti Norppa+ Kampanja -palvelupaketin kuukausimaksu on 24 kuukauden sopimusjakson jälkeen 14,56 euroa/kk.

  Saunalahti Norppa+ Kampanja on Saunalahden toimittama matkapuhelinliittymä (jäljempänä liittymä). Liittymään sisältyy automaattisesti palvelu, jolla asiakas saa säännöllisesti ajankohtaista tietoa Saunalahden, sen yhteistyökumppaneiden tai muiden Saunalahden valitsemien tahojen tuotteista, asiakaseduista ja tarjouksista. Markkinoinnissa voidaan hyödyntää matkaviestinverkon paikka- ja päätelaitetietoja. Tehdessään liittymäsopimuksen asiakas saa automaattisesti tiedotteita ja markkinointiviestejä myös sähköisesti, esimerkiksi tekstiviestillä, multimediaviestillä tai sähköpostilla.

  Tämän sopimuksen tehnyt asiakas vastaa siitä, että henkilö, jolle hän on luovuttanut liittymän käyttöön, suostuu vastaanottamaan tämän sopimuksen mukaisia markkinointiviestejä. Mikäli asiakas ei halua vastaanottaa yllä kuvattuja tietoja Saunalahden ja sen kumppaneiden palveluista, voi hän halutessaan vaihtaa liittymäsopimuksen joksikin muuksi Saunalahden sillä hetkellä saatavilla olevaan liittymäsopimukseen, mihin vastaava palvelu ei sisälly.

  Tilatessaan liittymän asiakas hyväksyy nämä liittymäsopimuksen erityisehdot. Nämä ehdot ovat toistaiseksi voimassa. Muilta osin sovelletaan voimassaolevia Saunalahden matkaviestinpalvelujen erityisehtoja ja Saunalahden yleisiä sopimusehtoja kuluttaja- ja yritysasiakkaille."
   
 15. maunii Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/4/07
  Viestit:
  27
  Tykkäykset:
  0
  itellä on toi norppa+ kampanja.
  tein ton 2 vuoden jatkosopparin 50€ puheajalla.15.09.2012.
  sen jälkeen näkyy myös toi 2 vaihtoehto sopimusehdoissa vaikka tilaus vaiheessa sitä ei näy.
  eli koko toi yllä oleva litania näkyy sopimus ehdoissa.
  no kävin viime viikolla elisashopitissa kysymässä mitä tää sekoilu tarkottaa käytännössä.
  sanoi että on tietoinen asiasta ja soppari jatkuu 14,56€ valitsee kumman vaihtoehdon tahansa.
  no purin sopparin ja tänään se oli sieltä oma saunalahdesta poistunut.
  toi puheaika tarjous jäi sinne vielä roikkumaan pitää sekin poistaa .
   
 16. Kiju

  Kiju Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/12/05
  Viestit:
  932
  Tykkäykset:
  26
  Kiitti "maunii" tästä varmistus tiedosta, on tosi outoa jatkotarjoilua Sauniksella vanhoille asiakkaille, kun lisäpalvelunakin myyvät ko. Nopsaa 12,90
   
 17. Testailija

  Testailija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/12/04
  Viestit:
  1553
  Tykkäykset:
  62
  Puhelinmalli:
  Lumia 950
  Ja sopparihan jatkuu, vaikka ei tekisi mitään. Joskin silloin siihen ei paukahda 24 kk määräaikaisuutta, mikä tietysti on asiakkaalle hyvä.
   
 18. timo-gk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/09
  Viestit:
  1608
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia
  Mulle tuli sama vastaus oma.saunalahden kautta, eli hinta pompsahtaa kuten edellä mainittu -> 14,56 eur/kk. Eli numsin paikka omalla kohdalla, ei siksi että harmittaisi Saunalahden toiminta vaan ihan hinnan takia.
   
 19. GeeEsEm

  GeeEsEm Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  1/11/04
  Viestit:
  525
  Tykkäykset:
  41
  Puhelinmalli:
  Jolla
  No voi hittolainen, tuo oli kieltämättä huippuhyvä diili jo kaksi vuotta sitten.. Mikä olisi tällä hetkellä paras "korvaava" tarjous joltain muulta operaattorilta? Näyttää olevan mobiililaajakaistaa kyllä edullisesti tarjolla puhepakettien kylkeen, mutta tarve olisi vaan pelkälle dedikoidulle dataliittymälle.
   
 20. timo-gk Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  26/11/09
  Viestit:
  1608
  Tykkäykset:
  196
  Puhelinmalli:
  Kaikenlaisia
  dna pro 1. Data tosin nopeampi kuin SL Nopsassa, samoin puhelut/sms.

  Odottelen itse jo, että pääsisi eroon tosta Saunalahden "nopsasta" kivireen nopeudella kiitävästä datasta..
   

Jaa tämä viestiketju