HF:n (pop-port) liittimen löystyminen

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja veppis, 14/4/05.

 1. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Onko kenelläkään muulla ollut ongelmia pop-porttiin liitettävän hf-kuulokkeen liittimen löystymisessä? Aihetta sivuavia ketjuja on, mutta kaikki ovat syyttäneet puhelimen liitäntää. Näin ajattelin itsekin, mutta kun kokeiltiin huollossa toisella hf:llä niin se istui napakasti. Pakko oli uskoa kun itse näki. :)

  Erittäin ärsyttävää, sillä olen ehkä muutaman hassun kerran yhdistänyt hf:n ja datakaapelin puhelimeen ja kummankin liittimet ovat vääntyneet/löystyneet. Onko kukaan yrittänyt taivutella niitä metallikynsiä ja saanut homman taas toimimaan?

  Ilmeisesti näissä uudemmissa malleissa/lisälaitteissä noita liittimiä on paranneltu, mutta aika kalliiksi tulee jos pitää aina ostaa uusi hf tai datakaapeli muutaman käyttökerran jälkeen.
   
 2. Jussi123

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/9/03
  Viestit:
  79
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  ARC s, N8, GalaxyTab
  Jonkun verran on löystynyt juu... Eikä kyllä ollut alunperinkään mikään kovin tiukka. Joku muistaakseni kirjoitti, että on tehty tarkoituksella löysäksi, jottei hajoittaisi puhelinta? Enpä kyllä ymmärrä tuollaista syytä, kun samalla käyttömukavuus laskee olemattomiin, kun saa jatkuvasti liitintä asetella uudelleen.

  Sama käyttömukavuuden puute on kiusannut noissa kuulokkeissa, jotka ovat ainakin minun korviini aivan liian isot ja järkyttävän epämukaviksi muotoillut. Kyllä on musiikin kuuntelusta ilo kaukana, kun hiukankin päätä kääntää, niin jompikumpi napeista lähtee korvasta. Ihmeellistä, ettei Nokia viitsi panostaa tuotekehittelyssä kunnon kuulokkeisiin, vaikka musiikkista veikkaillaan suurta myynninedistäjää tulevaisuudessa, ja on jo sitä varmaankin jo nyt. Sonyn pikku radiossani on ihan mielettömän hyväntuntuiset kuulokkeet verrattuna Nokian kuulokkeisiin. Mitä mieltä te muut olette Nokia kuulokkeista?
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9562
  Tykkäykset:
  347
  Kyllähän noissa useimmissa "puhelinkuulokkeissa" on parantamisen varaa. Ongelma on tietysti taas kustannuspohjainen eli hifiin panostaminen maksaa ja hinta pitäisi saada asiakkaan kukkarosta.

  Ja mitä tuohon liittimen löystymiseen tulee, niin oman hf:n kohdalla kyse ei ole mistään lievästä vaan liitin roikkuu puoleksi irti ja kontaktit osuvat juuri ja juuri. Eipä varmaan tule jatkossa pop-porttia hirveästi käyteltyä jos meininkin jatkuu samana, bluetooth hoitaa homman kotiin. Ellei nyt erityisesti halua kuunnella musiikkia/radiota matkapuhelimella.
   
 4. Crossfade

  Crossfade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  2011
  Tykkäykset:
  0
  7610:an usb johto löysty n.10 käyttökerran jälkeen.. Ja Nokian kuulokkeet on tosi epämukavia ollut. Ku laittaa ne pehmusteet kuulokkeisiin ni vähän helpottaa.
   
 5. ZafaV

  ZafaV

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/05
  Viestit:
  719
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 3GS
  En nyt jaksanut uutta aihetta vääntää, niin:
  tarkoitus olisi rakentaa telakka nokialle. Sisältäen pop-port johdon. Johdossa olevat "kynnet" tekevät telakasta vähän hankalamman käyttää, joten voiko ne rauhassa hioa pois? Eli toimiiko usb-johto ilman niitä kynsiä, vai kulkeeko niiden kautta jtn?
   
 6. jiikoo811 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  6   0   0

  Liittynyt:
  1/8/04
  Viestit:
  533
  Tykkäykset:
  2
  En usko että niiden kynsien läpi kulkee mitään...6680:n autotelinettä tuli "telakkana" kokeiltua. Ihan normaalista datanaru toimi sen läpi eikä siinä mitään "kynsiä" ole.
   
 7. Crossfade

  Crossfade Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/12/02
  Viestit:
  2011
  Tykkäykset:
  0
  N93ssakin näkyy olevan iha paska tää pop-portti. Ei kärsi hipaistakkaan puhelinta esim. kuvien siirron aikana. Muuten katkeaa yhteys.

  Onneksi 95:ssä on jo normi usb!
   
 8. Duunari

  Duunari Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/3/03
  Viestit:
  871
  Tykkäykset:
  31
  Pois vaan.
  Kertokaapa mistä saan sellaisen johdon jossa on myös tuo 1.pinni.
  Pitäisi saada tehtyä autoon lataava telakka.

  Ainoa minkä olen löytänyt on Nokia CA-27 joka sisältyy ainoastaan autosarjaan CK-7W.
   
 9. J.J-75 Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  22482
  Tykkäykset:
  230
  Olen huomannut saman, ja myös huomannut kun kaapelia vaihtaa, jokanen vähän istunut erilailla. Se vaan on pakko laittaa niin mun mielestä kun se parhaiten menee, muttei väkisin, sillon se alottaa löystymään heti. Toisaalta, oli sellanenki missä kynnet tuli liikaa esiin, niin sitä oli mahdoton taivuttamatta laittaa sisään. Alkuperänen on ollut tiukin ja hankalin laittaa.
   
 10. MiCO

  MiCO Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  31/3/04
  Viestit:
  1178
  Tykkäykset:
  2
  Oman 6680:n alkuperäiset kuulokkeet ainakin istuivat niin huonosti luurin perään että ääni lähti jommasta kummasta kuulokkeesta tai pätki kokonaan jos vähänkin liikutti. Tiedä sitten onko vika luureissa vai portissa. Tarvikemallin adapteri > 3,5mm ainakin istuu paikalleen todella napakasti eikä ääni pätki.
   
 11. june74 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/9/06
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  ainaskin N70 tuli mukana todella tiukat liittimet , ei meinannut aluksi saada edes paikoilleen liitintä .
   

Jaa tämä viestiketju