Mobiili.fi HERE Maps on nyt HERE WeGo – mukana myös uusia ominaisuuksia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 28/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  HERE on uudistanut karttojensa Android- ja iOS-sovellusta. HERE Maps tunnetaan vastedes nimellä HERE WeGo. Uudella nimellä (”We Go” eli ”me menemme”) viitataan sovelluksen entistäkin parempiin navigointiominaisuuksiin. Lisäksi HERE kertoo, että uudella nimellä haluttiin erottautua geneerisistä, ”vähemmän merkittävistä” sovelluksista, joita sovelluskaupat ovat pullollaan.

  Nimen lisäksi on uudistunut myös sovelluksen käyttöliittymä. Navigoinnin kanssa pääsee aiempaa nopeammin alkuun. Kun määränpää on syötetty hakukenttään, tarjoaa sovellus eri kulkuvälinevaihtoehdot ja tietyn välineen valinta aloittaa suoraan navigoinnin. Lisäksi reittivertailunäkymä on uudistunut.

  Joissain kaupungeissa HERE WeGo tarjoaa mahdollisuuden valita kulkuvälineeksi Car2Go-autonjakopalvelusta hankitun vuokra-auton ja monissa kaupungeissa voi kulkuvälineenä vertailla myös taksia hintoineen ja odotusaikoineen. Lisäksi pyöräilyreiteille on lisätty korkeuserot, eli reittejä voi vertailla myös sen perusteella, kuinka raskaita ne ovat polkea.

  Uudistunut HERE WeGo on nyt saatavilla sekä Applen että Googlen sovelluskaupoista.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju