Mobiili.fi HERE-kartat päivittyivät – 3D Touch -tuki ja kolme muuta uudistusta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  HERE ilmoitti eilen päivittäneensä karttasovelluksensa iOS-versiota. Mukana on neljä pääuudistusta, jotka vaihtelevat 3D Touch -tuesta aiempaa nopeampaan navigointiin ja jakamiseen.

  [​IMG]
  Pitkä painallus antaa oikotien moniin toimintoihin


  Uusin HERE-blogikirjoitus listaa neljä uutta ominaisuutta, jotka karttasovelluksen iOS-versio on saanut. Ensimmäisenä käyttäjät voivat napauttaa kohteita kartalla saadakseen monipuolista lisätietoa kohteesta. Liikkeiden ja muiden julkisten tilojen kohdalla paljastuu esimerkiksi aukioloaikoja ja linkki toimijan verkkosivulle.

  Pitkä painallus kartalla taas antaa oikoreitin tiettyjen toimintojen pariin. Tarkan osoitteen kurkkaamisen lisäksi käyttäjä voi nopeasti siirtyä reittioheisiin ja navigointiin sekä sijainnin jakamiseen ja tallentamiseen.

  Kaksi muuta uudistusta liittyvät kotiinpaluuseen. Käyttäjät voivat tallentaa kotiosoitteensa ja saada reitin sinne mistä tahansa sijainnista painamalla karttanäkymän oikeasta ylälaidasta löytyvää kotipainiketta. Lisäksi iPhone 6s ja iPhone 6s Plus -käyttäjät voivat siirtyä suoraan kotiruudulta kotinavigointiin painamalla HERE-ikonia voimakkaalla 3D Touch -kosketuksella.

  Päivitetty HERE Maps on nyt saatavilla iOS-laitteille. Löydät sen Applen App Storesta.

  [​IMG]
  HERE Maps tukee nyt 3D Touchia uusilla iPhoneilla

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju