1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Helppiä Z600 USB-piuhan kanssa!

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja _designer_, 25/5/04.

  1. _designer_

    Liittynyt:
    30/4/04
    Viestit:
    18
    Tykkäykset:
    0
    Puhelin: SE Z600

    Piuha: DCU-11

    olen asentanut koneelleni tuon Sony Ericssonin kuvankäsittely-softan, jonka voi ladata sen sivuilta. USB johto on kytkettynä PC:hen sekä puhelimeeni. Kuitenkin, kun käynnistän tuon SE:n ohjelman, se kertoo että "Z600/608 ei löydy". Mikä neuvoksi?
     
  2. Tehy03 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    3/12/03
    Viestit:
    963
    Tykkäykset:
    82
    Puhelinmalli:
    iPhone 7
    oletko asentanut piuhan mukana tulleet cd:t?
     
  3. arivi Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    13/7/02
    Viestit:
    7875
    Tykkäykset:
    7
    Puhelinmalli:
    Mate 7 / Mate 8
    Tarvittavat ohjelmat/ajurit löydät myös tuolta. Lisäksi siellä saattaa olla hyödyllistä tietoa muutenkin.
     
  4. _designer_

    Liittynyt:
    30/4/04
    Viestit:
    18
    Tykkäykset:
    0
    Asennus-CD:ssä neuvotaan vain pistämään kyseinen levy sisään CD-asemaan, ja sen jälkeen liittämään johto vapaana olevaan USB-paikkaan. Tein näin, mitään ei tapahdu.

    CD:n antamien ohjeiden mukaan windowsin pitäisi automaattisesti aloittaa laitteen asennus kun se huomaa uuden laitteen USB-paikassa. Noh, näin ei kuitenkaan käy.

    Laitteistohallinassa tämä USB-johto näkyy "Tuntemattomana laitteena", ja kun klikaan sitä ja valitset "ominaisuudet" eteeni aukeaa se ikkuna josta löytyy kaikenlaista infoa laitteesta. Tämän infoikkunan mukaan laitteiston ajureita ei ole asennettu. Kun klikkaan "päivitä ajurit (tms..)" ja valitsen asennuslevyn, ohjelma ei löydä niitä ajureita... ja vaikka latasin ne ajurit varulta netistäkin, Sony Ericssonin saitilta, ja laitoin ne yhteen kansioon, ei tämä asennusohjelma löytänyt niitä sieltäkään vaikka käskinkin sen etsiä juuri siitä kansiosta.

    Eli, ongelmana on nyt se etten saa windozea tunnistamaan tuota laitetta, enkä saa edes ajureitakaan asennettua... Helvetti, neuvokaas nyt joku! :O
     
  5. Xaeron

    Xaeron Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    19/6/02
    Viestit:
    2505
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    iPhone 4S
    Työnsitkö sen kaapelin kiinni koneeseen ja puhelimeen ennen kuin asensit ajurit ekaa kertaa? Tälloin voi seota.
     
  6. _designer_

    Liittynyt:
    30/4/04
    Viestit:
    18
    Tykkäykset:
    0
    Mitä tein, oli tämä: Laitoin asennus CD:n sisään, katoin mitä levy sisältää (=asennusohjeet tätä kaapelia varten) ja seurasin ohjeita. Eli, ensin CD sisään, sitten kaapeli kiinni USB-paikkaan ja jotain pitäisi tapahtua...

    No, jotain tapahtui: kuva

    Kun laitoin tuon kaapelin nyt äsken kiinni koneeseeni, Windoze pisti pienen ääniefektin ja näytti tuollaisen viestin tuolla alanurkassa (minä en koskenut mihinkään!). Että näin.

    Ja en, en pistäny puhelinta kaapeliin kiinni.


    EDIT:
    Niin ja siis tuo edelleenkin näkyy tuolla "USB-ohjaimet" -listassa "Tuntemattomana laitteena".
     

Jaa tämä viestiketju