Helpotusta (pitkien) linkkien lisäämiseen?

Keskustelu osiossa 'Ylläpito', aloittaja Bird, 7/1/03.

 1. Bird Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  4233
  Tykkäykset:
  0
  Olisiko mahdollista saada tälle foorumille ominaisuutta, että linkin voisi syöttää jostakin painikkeesta samaan tapaan kuin nyt nämä "html-tagit" eli tuosta yläpainikkeesta klikatessaan kysyisi linkin nimeä ja tarkkaa url-osoitetta? Siis sama systeemi kuin esimerkiksi Jatkoajassa tai Condafoorumilla?

  Käsinhän tämä onnistuu (kuten toki myös onnistuisi nuo html-kielen perusilmaisutkin), mutta helpottaisi kummasti meitä foorumin käyttäjiä. Ei tarvitsisi käsin noita koodeja syöttää ja/tai hakea toiselta foorumilta tuota valmista sopivaa koodia linkin lyhyeen muotoon, jos ei itse jaksa/muista noita koodeja naputtelemaan.

  Tekemällä tämän muutoksen vähenisivät myös luultavasti ne ongelmat, jotka syntyvät siitä, kun joku postaa tänne jonkin tekstin, missä on pitkä url-osoite (esim. monet viittaukset joihinkin verkkosanomalehtiin) ja vie sen johdosta ylileveän tilan ja häiritsee sitä kautta monia foorumin käyttäjiä.
   
 2. NusNus Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  1955
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Galaxy S4 Active
  Minua ei häiritse yhtään koodien kirjoitus. En ole koskaan käyttänyt painikkeita jotka löytyvät teksti boksin yläpuolelta.
   
 3. veppis

  veppis Supermoderaattori

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  9650
  Tykkäykset:
  421
  Bird on oikealla linjalla.

  Linkkien lisääminen ja muuttaminen (=koodaaminen) käsin on kankeaa ja näköjään lisäksi ylivoimaisen vaikeaa suurimmalle osalle käyttäjistä.

  Jonkinlainen automatisoitu systeemi olisi paikallaan.
   
 4. Late Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  530
  Tykkäykset:
  0
  Kannatan Birdin ehdotusta.

  Eräällä toisella foorumilla jota seuraan on ollut juuri kyseinen toiminto, tosin siellä taisi löytyä valmis juttu kaikelle mitä BBCodella voi tehdä. Ikävä kyllä se poistettiin sieltä samalla kun foorumisofta päivitettiin.
   

Jaa tämä viestiketju