Mobiili.fi Helpommin toiseen todellisuuteen – Samsungin huhutaan tekevän omaa ohjainta VR-laseilleen

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 27/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2130
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Hiljattain verkkoon ilmestyneet kuvat kielivät, että Samsung voisi olla aikeissa julkaista oman ohjaimensa sen Gear VR -virtuaalilasien kumppaniksi. Kuvien perusteella kapistus näyttää yksinkertaiselta peliohjaimelta, joka eittämättä helpottaisi seikkailemista virtuaalitodellisuudessa.

  [​IMG]

  Samsungin Gear VR -lasien sivussa on kosketuspinta ja painike, joiden avulla laitteella navigoidaan sovellusten sisällä, mutta kyseisiä laseja käyttäneet voinevat allekirjoittaa, ettei käyttömukavuus aina ole varsinaisesti ihan ensiluokkaista. Niinpä erillinen, käsissä pidettävä ohjain voisi tehdä VR-kokemuksesta mukavamman, erityisesti pelikäytössä.

  Samsungin Gear VR -lasien kehityksessä mukana ollut Oculus toimittaa omien VR-lasiensa mukana Microsoftin Xbox One -peliohjaimen. Mikäli nyt nähdyt kuvat ovat aitoja, näyttäisi Samsungin Gear VR kuitenkin saavan aivan oman ohjaimen.

  [​IMG]

  SamMobilen uudelleenjulkaisemissa kuvissa esitellään muovirunkoista, kohtuukokoista ohjainta, joka sisältää sauvaohjaimen sekä yhteensä kahdeksan eri painiketta. Bluetooth-yhteydellä puhelimeen yhdistyvä ohjain on muotoiltu niin, että säilytyksen ja kuljetuksen ajaksi sen voisi napsauttaa kiinni laseihin.

  SamMobilen mukaan tiedossa ei ole milloin ja mihin hintaan Samsungin ohjain voisi myyntiin tulla, mutta sivuston mukaan julkaisu saattaisi kuitenkin olla hyvin lähellä. Huhuun ja kuviin kannattaa tietysti suhtautua varauksella, sillä pelialalla on nähty jopa hyvin vakuuttavan näköisiä tekaistuja tuotekuvia.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju