Mobiili.fi Heivaa pankki- ja luottokorttisi: Samsung Pay saapuu tänä vuonna Pohjoismaihin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Pay


  Samsung esitteli tänään kevään huippupuhelimensa Galaxy S7:n ja S7 edgen. Esittelyn yhteydessä mainittiin, että molemmat laitteet sisältävät tuen Samsung Pay -mobiilimaksujärjestelmälle. Samsungin ilmoituksen mukaan Samsung Pay tulee myös Pohjoismaihin tämän vuoden aikana.

  Galaxy-puhelimien julkistustilaisuudessa kerrottiin, että Samsung Pay laajenee ainakin seitsemään maahan tänä vuonna. Nämä maat ovat Australia, Kanada, Brasilia, Singapore, Espanja ja Iso-Britannia. Näiden lisäksi Samsungin Suomen edustaja mainitsi tiedotteessa, että Samsung Pay laajenisi myös Pohjoismaihin. Olemme kysyneet asiaan vahvistusta ja lisätietoa, ja kerromme lisää, kun saamme vastauksen.

  Samsung Pay käyttää tutumman NFC- eli Near Field Communication -teknologian lisäksi myös MST- eli Magnetic Secure Transmission -teknologiaa. Sen avulla puhelin lähettää maksupäätteelle maksukortin magneettinauhaa vastaavan signaalin, eli järjestelmän on määrä toimia myös ilman NFC-yhteyttä olevien, perinteisempien elektronisten maksupäätteiden kanssa.

  Päivitetty klo 21.47: Samsungilta tuli varmistus, että mobiilimaksaminen on tarkoitus tuoda myös Suomeen tänä vuonna. Yksityiskohdista ei vielä ole tarkempaa tietoa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju