Harmin paikka: ”Nokia 8” -huippupuhelin ei oikeasti ole Nokia 8 – kyse Qualcommin...

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22417
Reaktiopisteet
216

Väitetty Nokia 8 Total Techin julkaisemassa kuvassa.


Viime yönä paljastunut ”Nokia 8” ei oikeasti ole Nokia 8 – eikä nähdyllä puhelimella ole oikeastaan mitään tekemistä HMD Globalin tai Nokia-puhelinten kanssa – ei ainakaan suoranaisesti.

Sen sijaan kyse on Qualcommin esittelemästä Snapdragon 835 -referenssilaitteesta, joka esittelee Qualcommin uuden järjestelmäpiirin sekä muiden tekniikoiden mahdollisuuksia yhdessä laitteessa.

Tämän on vahvistanut WinFuture.de-sivuston Roland Quandt, joka on myös julkaissut laitteesta oman videonsa.

Periaatteessa on mahdollista, että uusien Nokia-puhelinten tuotekehitystyöstä päävastuun kantava ja puhelimet kokoonpaneva Foxconn hyödyntäisi tulevassa Nokia-puhelimessa pitkälti Qualcommin referenssimallia, jolloin sitä vastaava Nokia-puhelin voitaisiin nähdä tulevaisuudessa. Tämä on kuitenkin vain arvailua.

Sen sijaan CES-messuilla ei Nokia 8 -puhelinta vielä esitelty, vaan aiemmin uutisoidut väitteet ovat täyttä puppua. Se on sääli, sillä puhelimeen maalailtiin huipputason teknisiä ominaisuuksia.


This is just the ref design QC was showing off, not a Nokia phone. Nothing "secret" about it. Whoever believes this attention whore BS… https://t.co/7sIzO8j9tK

— Roland Quandt (@rquandt) January 12, 2017

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom