Mobiili.fi Happea OnePlus Onelle – Oxygen OS tuli ladattavaksi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/1/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2076
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus One


  Hiljattain OnePlus julkaisi Twitter-tililään kuvan, jossa se tiedotti, että jotain uutta on tulossa. ”Mitkä ovat ne kaksi asiaa, joita ilman et voisi elää”, twiitissä kyseltiin. Eilen OnePlus on julkaissut foorumillaan tiedotteen, että nämä kaksi asiaa ovat happi ja pekoni. Ensimmäinen näistä liittyy yhtiön Oxygen OS -käyttöliittymään, joka saapuu nyt myös OnePlus One -älypuhelimelle.

  Oxygen OS -käyttöliittymä on jo aiemmin nähty OnePlus 2- ja OnePlus X -älypuhelimissa. Kyseessä on hyvin puhtaanoloinen Android-käyttöliittymä, jossa valmistajan tekemät muokkaukset ovat suhteellisen vähäisiä. OnePlus One saa kuitenkin hieman karsitun version Oxygen OS:stä, joka rakentuu Android 5.1 Lollipop -käyttöjärjestelmän päälle. OnePlus ei kertonut, saako OnePlus One Android 6.0 Marshmallow -päivitystä joskus.

  OnePlus Oneen ei tule saamaan manuaalisäätöjä kamerasovellukseen tai tukea RAW-kuville. Myöskään MaxxAudio -sovelluksia OnePlus Onen käyttäjät eivät saa. Uusia juttuja ovat kuitenkin esimerkiksi ”Dark Mode”, jossa käyttöliittymässä on pääosin vain tummia sävyjä, ja näytön herättäminen kaksoisnäpäytyksellä.

  Uusi päivitys ei saavu One-puhelimille OTAna (over-the-air) eli se täytyy ladata ja asentaa puhelimeen manuaalisesti. Ohjeet tähän löydät OnePlussan verkkosivuilta. [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju