1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Handsfree HS-21W

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Lightfoot, 12/9/05.

 1. Lightfoot

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  135
  Tykkäykset:
  0
  Onko kenelläkään kokemuksia tuosta Bluetooth handsfreestä? Minulla on sellainen ja ainakaan valmiusajat, kantama eikä puheaikakesto ole speksejä lähelläkään. Puhelimeni on 6820. Kun yhteys katkeaa, puhelin ja hf eivät automaattisesti muodosta yhteyttä uudestaan vaan se täytyy tehdä manuaalisesti. Raivostuttavaa.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Pieneksi on jäänyt kokemukset tuosta, mutta toiminta ajat taitavat olla haarukkaan
  Puhe 3-7h
  Valmius 60-180h

  Tatiaa olla ns. 10 metrinlaite, eli avoimessa tilassa riippuen kaverista voi kymmenen metriä sujua, yleensä vähemmän. Jos esteitä niin esim. auton ulkopuolelle voi olla todella lyhyt. (riippuen autosta)

  BT laitteissa, tai pari yhdistelmissä, voi äänen laatu vaihdella tehojen mukaan, eli esim vajaassa metrissä huono, mutta kolmessa metrissä hyvä.

  Kannattaa selvitellä myyjän kanssa mitä tehdään.
   
 3. JonesI

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Onkos näistä kenelläkään kokemusta miten nämä Nokian BT-HF:t yleisesti ottaen toimii tietokoneen BT-donglen kanssa yhteen? Eli että laitetta voisi käyttää headsettinä vaikkapa Skypellä soitettaessa?

  Tää HS-21W kyllä kiinnostais ja ainakin jokin aiempi malli on toiminut hyvin yhteen myös Siemensin kanssa normaali puhekäytössä.
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  En kovin suurta litaniaa ole kokeillut, mutta n emitä kokeillut ovat toimineet moitteetta. Se pitää tarkistaa että BT hF ja palikka tukevat samoija profiileja, ainkin aikoinaan BT palikoista puuttui BT hF tuki ja oli pelkkä headset tuki, toisin taitaa tuo jälkimmäinen oli aika vakio kama BT korvanapeissa.
   
 5. puh Tunnettu jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3687
  Tykkäykset:
  36
  Puhelinmalli:
  LG G4
  Itselläni on Win XP Epoxin usb-donglella ja BT on Nokian HS-11W. Pääsääntöisesti kaikki on toiminut Skype-puheluissa ilman ongelmia, joskus ollut pieniä ongelmia BT:n yhdistämisessä tai puheluiden äänenlaadussa, mutta jälkimmäisessä vika on luultavimmin ollut Skypessä.
   
 6. JonesI

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Kiitos vaan vastauksista, hyvä tietää em.jutut. Minun Qrategin palikalla ainakin tähän asti kaikki on onnistunut, testataan nyt tämäkin toiminto.
  Mulla ainakin nuo Skypen äänenlaatuongelmat johtuu aivan selkeästi hitaasta yhteydestä, eli heti kun jotain lataa tms niin skype alkaa pätkiä.

  Mut HS-21W tilauksessa, toivotaan parasta! =)
   
 7. JonesI

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Edelliseen itse itselleni vastaten;

  Siemensin kanssa hf pariutui hyvin, ainoat puutteet johtunevat laitteiden erimerkkisyydestä eli puheluun on vastattava puhelimesta ja lisäksi painettava vastaamisen jälkeen vasenta valikkonäppäintä jotta puhelu siirtyy kuulokkeesta hf:ään. Puhelinmen soidessa siis napin vastauspainike lyö soittajalle luurin korvaan.

  Myös Qrategin donglella yhteys pienen säädön jälkeen onnistui mutta pientä häiriötä äänessä on, saattanee johtua myös wlanista? Käyttänevät suht samoja taajuuksia (n.2,4G)

  Laite vaikuttaa äkkitestauksella hyvältä, toiminta-ajat selviävät käytön myötä.
   
 8. rutinof

  Liittynyt:
  2/1/05
  Viestit:
  87
  Tykkäykset:
  0
  Vaikuttaa aika hankalalta kun pitää puhelin kaivella esiin ja painella näppäimiä.
  Eikö Siemensissä ole automaattivastaus vaihtoehtoa handsfreen kanssa? Tuntuisi kätevämmältä.
  Vai haluatko kentien valikoida kenelle vastaat?
   
 9. JonesI

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Juu kyllähän tuo automaattivastaustoiminto löytyy mutta toimii ainoastaan nauhanapin kanssa ja Nappikuuloke-profiilissa.

  Tarttee nyt kattoa jos tässä uskaltautuis jossain vaiheessa hankkimaan Nokian luurin niin poistuis sitten tuo vastausongelmakin ;)
   
 10. paerikss

  paerikss Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/4/03
  Viestit:
  1675
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Note 3 + & Gear
  nostetaanpa jajatketaan kyselyä.

  en ole tuotetta lievänä nähnyt, eli kelautuuko johto laitteen sisään vai onko se pyöritetty ympärille?

  onko tuossa bt osassa joku klipsu millä saa kiinni esim taskuun? ei tahdo nuo sangalliset pysyä korvassa, josko tämä parempi.

  olisin kiitollinen jos joku kertoisi!
   
 11. JonesI

  Liittynyt:
  16/4/03
  Viestit:
  205
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Sony Xperia Z5
  Laitteen johto on ympärille pyöritettävää mallia, sisään kelautuva ois kieltämättä kätevämpi.

  Takakannessa on suht tukeva klipsi, mutta kovin paksun esineen väliin sitä ei saa kiinni. Itse kiinnitän laitteen lähinnä turvavyöhön tai kauluspaidan taskuun tms.

  Sen verran lisää noihin edellisiin kommentteihini, että viikko sitten ostin 6600 tälle kaveriksi ja homma pelaa nyt myös sen vastausnapin osalta kunnolla. Testattu myös SE P900i:ssä, toimi ok. Eli vain Siemens ollut ongelma tähän mennessä.

  Kuulokkeen äänenlaatu on minulle riittävä mutta joissain puheluissa hieman säröinen/tumma ja luultavasti sisäänrakennetusta mikrofonista johtuen vastapuoli joskus valittelee äänen kaikumista.

  Toiminta-aika on mielestäni hyvä, kohtuullisilla puhelumäärillä riittää lataus reilun viikon, tietysti olosuhteista (pakkanen ym) riippuen.

  Kokonaisuutena mielestäni hyvä ostos.
   

Jaa tämä viestiketju