Halvin toimiva puhelin jossa on MP3 soitin ?

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja suurinpiirteinjoku, 15/6/08.

 1. suurinpiirteinjoku

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/6/08
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Niin, mikäs se on markkinoiden... järkevin/halvin puhelin jossa on MP3 soitin... jos millään muulla ei ole väliä... vain sillä että se on puhelin ja siinä on samassa mp3 soitin.. ja kummatkin toimii.

  Tietysti on hauska myös kuulla mielipiteitä ja kokemuksia tällaisten puhelimien käyttöominaisuuksista, akun kestosta ja mitkä ovat muistin ominaisuudet ym.ym.

  Tytärpuolen faija (vanhempiensa rahoissa oleva mies) kun on aina aiemmin aina ostanut tyttärelleen markkinoiden viimeisimmän tuotteen. Nyt tyttö hävitti puhelimensa ja mun pitäisi kuulemma ostaa sille uusi.
  En missään nimessä aio ostaa markkinoiden uusinta uutta (vaikka tytärpuoltani rakastankin), vaan ainoastaan sen mitä hän ilmoittaa tarvitsevansa, se täytetään... muttei ylimääräistä.
  (jonkun uuden / extraa hän voi mielestäni saada sitten joskus marraskuussa... jos esim. koulunkäynti alkaa taas sujua ja huoneen siivouskin alkaa joskus onnistumaan, osataan/opitaan osoittamaan yhteistyökykyä ja kunnioitusta toisia ihmisiä kohtaan jne.ym.)

  Ja tarpeeksi on nyt ilmoitettu mp3 soitin, eikä muuta...

  Siis mikä on järkevin ostos, niin ettei plikka pääse kuitenkaan huomauttelemaan jälkeenpäin mp3 ominaisuuksien huonoudesta, tai mistään muustakaan.. esim kameralla tms. ei ole vaikutusta, ellei niitä kerran pyydettykään... mutta nyt olisi tarkoitus löytää halppispuhelin jossa mp3 soitin ja ekstrat voi sitten saada myöhemmin, jos näytetään olevan sen arvoisia...

  Milenkiinnolla vastauksia odotellen...
   
 2. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Nokia 5300 XpressMusic voisi tulla kysymykseen. Siihen saa kiinni normaalit kuulokkeet 3,5mm plugilla, muistikortilla saa hyvin tallennustilaa ja on kaikenlisäksi pienikokoinenkin.

  Puhelinkioskissa hinta 141,90e. Tässä
   
 3. H3n4 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/08
  Viestit:
  278
  Tykkäykset:
  0
  Laitetaanpa toisena vaihtoehtona tuo nokia 5310 xpress music, kun siitä on itsellä käyttökokemusta. Nykyään laite toimii mp3 soittimena mainiosti.

  Myönnetään, että joskus puhelin sammuu musiikkia kuunnellessa ja käynnistyy uudelleen, mutta tätä tapahtuu kuitenkin melko harvoin(ehkä 1-3 kertaa viikossa melko ahkerassa käytössä). Lisäksi kun kesken kappaleen palaa kappaleen alkuun ja kuuntelee sen loppuun, niin musiikki pysähtyy siihen ellei sitten itse paina tuota >>| nappia.

  Äänenlaatu kuulokkeilla on ylivertainen muihin nokian alle 250€ hintaluokan puhelimiin. Joskus musiikkia kuunnellessa saattaa kuulua jonkinlainen hyvin pieni risahdus elikkäs jonkinlainen häiriöääni, mutta tätä tapahtuu uusimmalla softalla hyvin hyvin harvoin. Vielä harvinaisempaa on se, että musiikki pysähtyy ehkä 0.1 sekunniksi, mutta tätäkin on tapahtunut.

  Muutenhan tätä puhelinta on mahtava käyttää. Ollut jo suurinpiirtein 4 tai 5 kuukautta käytössä ja on aivan uudenveroinen ja rakennuslaatu on tosi hyvä(ei turhia natise). Puhelin on hyvin kevyt ja pienikokoinen(103.8 x 44.7 x 9.9 mm, 70.2 g). Tässä on lisäksi suoraan puhelimessa 3.5mm kuulokeliitäntä, eikä tarviste leikkiä sovittimen kanssa kuten tuossa 5300:ssa. Akkukesto on hyvä.

  Mikäli suurempi hinta ei ole este, niin on tämä 5310 parempi vaihtoehto, kuin tuo paksu mötikkä 5300. Akkukesto on hyvä. Hinta on puhelinkioskissa 216.10e.
   
 4. SV-3310 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/03
  Viestit:
  2345
  Tykkäykset:
  24
  "Halvin" ja "järkevin ostos, ettei pääse kuitenkaan huomauttelemaan" eivät välttämättä sovi yhteen, mutta jos halvinta painotetaan niin eiköhän se ole LG KU380 Tele Finlandin kytkynä, sopivan kokoisella muistikortilla varustettuna. Uskottavuudesta teinien keskuudessa en tiedä mitään, mutta eiköhän se vajaa puoli vuotta mene ja tulisi ehkä sitä lisämotivaatiotakin. Minusta reilu parinsadan Nokia jota ehdotettu ei ole järkevin ostos jos vaihto jo marraskuussa eikä takuulla edesauttaisi rahan arvon ymmärtämistä :)
   
 5. H3n4 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/1/08
  Viestit:
  278
  Tykkäykset:
  0
  Ehdotetaan vielä halpaa Sony Ericsson W200i. 97.80e

  Mukana näyttäisi tulevan vain 128 megan muistikortti.
   

Jaa tämä viestiketju