Halvahkoa puhelinta etsimässä

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja ard, 16/8/12.

 1. ard Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/12
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Tuo nykyinen halppis nokia on hiljaksiin tullut tiensä päähän nyt vuoden käytön jälkeen, niin lienee aika hankkia uutta tilalle.

  Mielellään sen pitäisi olla hintaluokaltaan alle 250.
  Kamera kohtuullinen
  Musiikkisoitin, mitä parempi sen parempi
  Ensisijaisesti ei nokia
  Puhelimen käyttönä normi yhteydenpidon lisäksi lähinnä fb:n selailu ja jossain määrin netissä surffaaminen. Ehkä välillä pelailukin
  Ehkä tärkeimpänä kumminkin kestävyys. En jaksaisi heti alkaa tappelemaan huoltojen takia.

  En sen tarkemmin ole vielä asiaan ehtinyt perehtymään, mutta ainakin tuo Samsungin Xcover on vaikuttanut kohtuu mielenkiintoiselta. Kokemuksia?
   
 2. Stupidio

  Stupidio VIP as fck m8

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  18/5/12
  Viestit:
  8158
  Tykkäykset:
  2075
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus 128gb Red Edition
  Lumia 710 ;) Koitan vaan päästä siitä nokiasta yli. Ja jos laittaa 49e lisää niin saa HTC Titan ja sitä voin suositella!
   
 3. JSFH

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/10/10
  Viestit:
  119
  Tykkäykset:
  22
  Mikä tämä "ei Nokia" - juttu on joka näyttää nykyään olevan joka vähintään toisen Suomalaisen vaatimuksena? Fakta on että Lumia 710 on alle 250€ hintaluokassa erittäin hyvä laite. Voittaa käytettävyydessä jonkun Xcoverin 6-0.
   
  1 henkilö tykkää tästä
 4. Stupidio

  Stupidio VIP as fck m8

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  18/5/12
  Viestit:
  8158
  Tykkäykset:
  2075
  Puhelinmalli:
  iPhone 7 Plus 128gb Red Edition
  NIllä on ollu vaan symbian s- sarjalaisia jotka ovat toimineet surkeasti ja siitä tullut se ei nokia juttu...
   
 5. vesku68

  vesku68 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  38   0   0

  Liittynyt:
  3/11/08
  Viestit:
  714
  Tykkäykset:
  58
  Puhelinmalli:
  iphone 6s.Lumia 950XL Nokia E90 jne...
  Milläs kokemuksella sanot että Symbian puhelimet on toimineet surkeasti?
   
 6. ard Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/12
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  En toki voi kaikkien noiden "joka toisen" puolesta voi vastata, mutta ainakin itselläni on syyni juurikin stupidion esittämän kaltaisissa pointeissa. Olen pyrkinyt nokiaa suosimaan, mutta pari viimeistä mallia, varsinkin tämä viimeinen, on ollut täysi susi. Eikä ihan hirveästi ole mieltä lämmittänyt tuo nokian asiakaspalvelualttiuskaan. Ainakin itselläni on ollut ongelmia saada edes yksiselitteisiä huoltoja hoidettua. Toki nekin joskus on kivutta menneet, mutta pari viimeistä kertaa ei...

  Ja kuten tarkoitukseni oli asia esittää, en nokiaa täysin tyrmää. Tällä hetkellä vaan sen verran keittää yli, että voisi mieluummin jotain muuta kokeilla. Jos kuitenkin nokia on selkeästi paras, niin ei siinä mitään.

  HTC Titankin varmasti mukava olisi, mutta tuo mainitsemani 250 on ehdoton yläraja hinnalle.

  E. Mites tuo Xperia active. Kokemuksia?
   
 7. tmr97 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/11
  Viestit:
  324
  Tykkäykset:
  69
  Jos ajattelee käyttävänsä puhelinta vähintään 2v ja internet toiminnot tärkeät, erityisesti selain, niin Nokialla ei ole myynnissä yhtään mallia jota voisi suositella. Kaikki ovat kuolleella käyttiksellä. Tilanne muuttunee 5.9, eli muutaman viikon päästä. Sitten saataneen tietoa WP8 malleista. Ihmettelen, jos WP8 mallistoon ei tule keskihintaista Lumia710 korvaajaa.

  En myöskään ostaisi Android-puhelinta ilman Android 4 päivitysmahdollisuutta. Android 2.x on kuitenkin WP7:ää parempi, koska siihen on vaihtoehtoiset käyttisriippumattomat selaimet Opera mobile ja Firefox saatavissa. Vaikka käyttiksen oma selain vanhenisi, niin noita päivitettäneen android 2.x yhteensopivina vielä jonkin aikaa.
   
 8. severi16

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  7/3/11
  Viestit:
  552
  Tykkäykset:
  20
  Puhelinmalli:
  iPhone
  Kerrotko miten WP7.5 on kuollut käyttis?
   
 9. Juzt Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  3136
  Tykkäykset:
  133
  [vitsailevaa sarkasmia jos joku idiootti ei tajua]Tätä keskusteluahan ei olekaan ennen käyty foorumilla. Hoidetaanko loputkin samasta keskustelusta nyt samantien alta pois:

  A: Koska WP8 tulee syksyllä ja sitten kukaan ei tee WP7:lle softaa ja uutta selainta nykyisen toimivan tilalle ei ole luvattu!
  B: Tekeepäs, sitäpaitsi WP7:lle on jo *kaikki* ja lisää tulee kokoajan
  A: Hahaha, mun Androidille on ainakin 5 ziljardia kertaa enemmän ja sitä voi kustomoida ja virittää ja Nokia on paska ja WP7 puhelimet on ihan mopoja, mulla on 13 ytimiminen 10Ghz Crapdragon ja se ownaa!
  B: No Android tarviikin ainakin 15 ydintä, kun WP on tehty hyvin niin se pyörii niiiiiiin sulavasti vaikka puoliytimisellä alikellotetulla 486:lla kun taas Androidit on ihan P:stä. Mun serkun kummin kaiman entisen koiranulkoiluttajan ex-vaimollakin oli Android joka hajos heti. Sitä paitsi vain angstiset teinit kustomoi puhelintaan.
  A: Mun kälyn siskopuolen 3. luokan opettaja osti Lumia 900 ja sano että se on ihan paska. Siinä ei ole edes moniajoa, eikä siinä voi sammuttaa sovelluksia vaan ne jää aina taustalle!!!1. Lumiat on muutenkin vaan isonäyttösiä peruspuhelimia, eikä niistä tykkää kuin seniilit vanhukset (ja niillekin ois Androissa paljon parempi vaipanvaihtomuistutussofta)!
  B: Android fanipoika!
  A: Nokia uskovainen!!
  B: Finninaama tuuning-teini!!!
  A: Ikäloppu vaippavanhus!!!!
  B: Haista &%€$∞§!!!!!
  A: Haista sää &(="€(& !!!!!
  *tähän kymmen sivua edestakaista haukkumista ja kritiikkiä siitä kuinka Lumiaan saa vain 32 herätystä ja kuinka Android marketissa on vain pierusovelluksia, jotka nekin ovat huonompia kuin WP:n pierusovellukset*

  Nyt kun tuo on hoidettu niin voitaisiinko keskittyä johonkin muuhun, esim. ketjun aiheeseen. Olen itsekin ihmetellyt joidenkin Nokia antipatiaa kun pitää oikein nimeltä mainita ettei ainakaan sitä, mutta hitto vieköön, ostakoon jokainen mitä haluaa.

  Edit: Joskus tuntuu että keskiverto fundamentalisti itsemurhapommittajat on ihan lällyä ja ylimaltillista porukkaa tiettyyn puhelimeen mieltyineiden rinnalla. Koskakohan ensimmäinen räjäyttää itsensä Koreassa/Salossa/Redmontissa/Cupertinossa huutaen Android Akbar! tai Windowsin isänmaan puolesta![/vitsailevaa sarkasmia jos joku idiootti ei tajua]
   
  3 henkilöä tykkää tästä.
 10. severi16

  Palaute - 100%
  7   0   0

  Liittynyt:
  7/3/11
  Viestit:
  552
  Tykkäykset:
  20
  Puhelinmalli:
  iPhone
  No aika lähelle
   
 11. eddyDC1

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  6/7/11
  Viestit:
  292
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Moto G
  Huawei vision, cdonissa vain 139e, mahtava
   
 12. ard Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/12
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  ...vaikka onkin toki piristävää lukea väittelyä, joka on tasoltaan 5v lapsukaisten eipäs-juupas väittelyä, niin voisinko mitenkään pyytää niinkin alkeellista asiaa, kuin perusteita? Ei millään pahalla ketään kohtaan, mutta toistaiseksi esiin heitetyt "väitteet" eivät oikeastaan kerro yhtään mitään. Okei, tmr97 jopa perusteli pointtiaan, mutta muut ovat vain huudelleet jonkun yhden mallin perustelematta mitenkään. Ainakin itselleni tuo pelkän mallinimen huutelu, luo kuvan henkilön "merkkiuskollisuudesta", kuinka vain ko. merkki on ainoa ja oikea, joten sen merkin malli, joka osuu hintaluokkaan, on varmasti se paras(Okei, irtisanotaan vielä stupidio tästä, kun urheasti kahta eri merkkiä mainostaa).

  Kertauksen omaisesti vielä toistan itseäni. Etsin parasta mahdollista mallia hintaluokassa 0-250. "Ei ensisijaisesti nokia" tarkoittaa siis tällä kertaa sitä, että jos on kaksi "tasavahvaa", joista toinen nokia, niin valitsen sen toisen.

  Ja nyt, olisiko mitenkään mahdollista saada täältä asiallista apua uuden puhelimen hankinnassa?
   
 13. tmr97 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/11
  Viestit:
  324
  Tykkäykset:
  69
  Tämä Sony Xperia U menee 3 euroa yli:
  http://www.markantalo.fi/product/pu...ny+Xperia+U+(ST25i),+puhelin&ad_prodid=850924
  Tuolle on luvattu ICS päivitys, mutta se ei ole vielä jaossa. Suosittelen tätä sillä varauksella, että ole sen verran nuori, ettei sinulla vielä ole ikänäköä. Syy: ruutu on 3,5", jos on ikänäköä, niin kannattaa valita malli, jossa vähintään 4" ruutu. Kyseessä on uutuusmalli ja Sonyllä tietääkseni on 18kk softatuki. Siten tuolla voisi hyvinkin ehkä tulla toimeen sen 2v.

  Arvostelu:
  http://www.gsmarena.com/sony_xperia_u-review-770.php
   
 14. ard Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/12
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Onko kokemuksia, miten tuon Xperia U:n muisti riittää? 4gigaa, eikä ilmeisesti muistikorttipaikkaa. Itse kun tosiaan varsin mielelläni kuuntelen musiikkia puhelimellani, niin olis ihan jees jes muistin kapasiteetti siihen riittäisi... Muuten vaikuttaa kyl ihan kivalta laitteelta.
   
 15. HighFlyer

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  14/7/12
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Huawei Honor (U8860)
  http://www.verkkokauppa.com/fi/product/30087/dcxvj
  Oisko tuosta mihinkään? Hinta menee n.10e yli budjetin, mutta ainakin siitä löytyy muistikorttipaikka.
  On varsin tyylikäskin (tosin niin on lähes kaikki muutkin Sonyn tekeleet).
  Kamera varmasti kohtuullinen.
  Tuosta kestävyydestä paha mennä sanomaan, mutta kyllä luultavasti kestää sen mitä muutkin.

  Tuosta Samsung Xcoverysta vielä, että en suosittele. Kaverilla lagaili aivan törkeästi ja kaiken huippu on tämä "iskunkestävyys". Kännykkä putoaa kerran kädestä, näyttö ylälaidasta halki ja se siitä iskunkestävyydestä. Pitäisi kai näiden iskunkestävien mallien kuitenkin kestää enemmän kuin yksi pudotus ja sekään pudotus ei tosiaankaan ollut mitenkään korkealta.
   
 16. amdnow

  amdnow Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2016/2017 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  113   0   0

  Liittynyt:
  24/11/02
  Viestit:
  8686
  Tykkäykset:
  10012
  Puhelinmalli:
  Fiskarssin 10
  Verkkokaupasta en kyllä nykyään ostaisi mitään. Järjestään kalliimmat hinnat puhelimissa kuin muualla. Esim. Galaxy Note 529e ja Gigantista 448e.
  Eli kannattaa katsoa aina Gigantin ja Markantalon hinnat, mikäli suomesta haluaa ostaa. Ulkomailta saa tietysti halvemmalla mutta takuun kanssa saattaa tulla joskus ongelmia.
  /offtopic
   
 17. tmr97 Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  23/6/11
  Viestit:
  324
  Tykkäykset:
  69
  Kuten myös verkkokaupan hinta xperia neo V:lle. Kun verkkisen hinta ylittää budjetin, niin Elisalla 219€, eli budjettiin saa vielä 16GB muistikortinkin (noin 20€).
   
 18. ard Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/12
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Nuo molemmatkin sonyt vaikuttavat varsin mielenkiintoiselta.

  Kumminkin vielä kysyisin noista "kestävämmistä". Onko niistä mikään sen arvoinen, että oikeasti kannattaa edes harkita? Esim. Sonyn Xperia Active tai jokin motorolan defy? Vai onko niin, että luvattu kestävyys lisää hintaa enemmän, kuin oikeasti on hyötyä ko. ominaisuudesta?
   
 19. juzi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/03
  Viestit:
  1251
  Tykkäykset:
  180
  Juu, kun luvataan veden- ja pölynkestävyyttä, niin viimeistään viidennessä viestissä joku rupeaa puhumaan jo iskunkestävyydestä :) Näin se foorumeilla yleensä menee.

  Ja kannattaako ostaa. Se riippuu käytöstä. Se mitä ne kestää paremmin verrattuna muihin puhelimiin on kosteus/vesi. Eli jos käyttö on sellaista, että puhelin saattaa kastua esim. taskussa ollessaan, niin ne ovat hyviä hankintoja. Mutta jos ne putoaa taskusta esim. hiekkatielle, ja näyttö ottaa osumaa, niin ne hajoaa yhtä herkästi kuin "tavallinen" kosketusnäyttöpuhelin. Sillä sama Gorilla glass yms. niissä on kuin muissakin puhelimissa. Ja en kyllä katsoisi alle 800x480 resoilla olevia puhelimia, jos sillä on tarkoitus myös joskus selata nettiä. Eli Defy(+) taitaa olla ainoa ("kestävä puhelin"), jossa näytön reso on riittävä.
   
 20. ard Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/8/12
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia
  Njoo, pitänee sitten pohtia meneekö kestävyys vai netin selailu etusijalle...
   

Jaa tämä viestiketju