(halvahko) Puhelin jossa HYVÄ kalenteri jne.?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja johniemi, 29/10/04.

 1. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Heps, voisiko joku auttaa hieman. Etsiskelen puhelinta joka olisi "halvahko", eli hintaluokka 100-300e, siinä pitäisi olla joko USB tai Bluetooth (mielummin BT) yhteys tietokoneeseen, hyvä kalenteri, sekä tekstiviestien kirjoitus pitäisi onnistua tällaiselta paksusormiseltakin sälliltä. Ja akku saisi kestää vähintään 3 päivää.

  Tuossa taisi olla vaatimuksia jo ihan tarpeeksi mutta tarkennetaan vielä hieman jos joku jaksaa lukea; eli hyvällä kalenterilla tarkoitan sitä että kalenterissa olisi viikkonäkymä, tai vaikkapa edes parin päivän näkymä, eli kun kalenteria katsoo niin siinä näkyisi jo seuraavankin päivän tapahtumat. Huonomuistinen kuin olen niin olisi melkein pakko nähdä monta päivää kerrallaan ettei sitten tulisi näitä yllärihälytyksiä tyyliin "puhelin piippaa... oho, pitäisi olla puolen tunnin päästä tapaamisessa ja olen vielä toisella puolen maakuntaa" :) Toinen seikka on tuo bluetooth/USB yhteys ja sen toimivuus eli puhelimen kalenteri olisi ERITTÄIN suotavaa saada synkattua PC:n välityksellä eli voisin kirjoittaa kalenterin PC:llä ja siirtää sen puhelimeeni ettei tartte naputella puhelimen "näppiksellä".

  Huom!!! Puhelin SAA olla käytetty kunhan hinta ei nouse yli 300 euron. käytetty Sonyericsson P800 ois kai aika passeli muuten mut akun kesto on niin pahuksen huono?

  Mutta ehdotuksia, kiitos.

  -John
   
 2. arivi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/7/02
  Viestit:
  7875
  Tykkäykset:
  7
  Puhelinmalli:
  Mate 7 / Mate 8
  Olisi varmaan kuulunut tuonne, niin ei olisi tarvinut uutta ketjua aloittaa.

  Noh, tuossa sigussani on linkki myytävään P800:n, mukana uusi akku.
   
 3. johniemi

  0   0   0

  Liittynyt:
  6/9/02
  Viestit:
  237
  Tykkäykset:
  0
  Hups, laitan tästä viestistä kopion tuohon ketjuun.
   

Jaa tämä viestiketju