Mobiili.fi Haluatko surffata aallonharjalla? Google Chrome Canary saataville Androidille

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Chrome Canary on saatavilla Google Playsta.


  Google on julkaissut Chrome Canary -testiversion nyt myös verkkoselaimen Android-sovellusversiosta.

  Canary on Chrome-selaimen versio, joka kulkee aivan kehityksen kärjessä. Valitettavasti tämän vastapainona versio voi myös olla erittäin epävakaa ja buginen. Chrome Canarya ei voikaan varsinaiseen käyttöön suositella lähinnä muille kuin yllytyshulluille. Kehittäjille senkin saatavuudesta voi kuitenkin olla hyötyä tulevien muutoksien ennakoinnissa.

  Jo aiemmin Googlella on ollut myös Androidilla tarjolla Chromesta vakaan version ohella beetatesti- ja kehittäjäesiversiot. Canary on vielä näitä pidemmällä ja epävakaampi. Google varoittaa, että se voi lakata välillä toimimasta täysinkin jopa päivien ajaksi kehitystyön tiimellyksessä. Nykyinen Canaryn versionumero on 56, kun vakaa versio on vastaavasti 53.

  Canary ei toistaiseksi nyt Androidilla tiettävästi sisällä uusia toimintoja, mutta jatkossa niitä on varmasti luvassa. Toistaiseksi Canary eroaa vasta keltaisella ikonillaan.

  Canary poikkeaa normaalista myös hurjalla päivitystahdillaan. Uusia versiota siitä julkaistaan päivittäin, mikä aiheuttaa myös tiedonsiirtoa päivitysten latautuessa – Googlen mukaan päivitysten lataaminen voi synnyttää jopa 100 megatavua liikennettä viikossa.

  Chrome Canary on ladattavissa Google Play -sovelluskaupasta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju