Mobiili.fi Haluatko iOS 10:n kokeiluun jo nyt? Julkinen beta-testaus alkaa tänään

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 7/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Applen syyskuussa virallisesti ilmestyväksi tarkoitettu iOS 10 -käyttöjärjestelmä on tulossa tänään julkiseen beta-testaukseen, eli uteliaimmat pääsevät tutustumaan siihen hyvin pian. Myös Applen tietokoneille tarkoitettu macOS Sierra 10.12 ilmestyy tänään julkiseen testaukseen.

  Apple esitteli uudet käyttöjärjestelmät 13. kesäkuuta WWDC-kehittäjäkonferenssin avauksessa, ja julkaisi tuolloin myös ensimmäiset rekisteröityneille kehittäjille tarkoitetut esiversiot iOS:stä ja macOS:stä. Aiemmin tällä viikolla kehittäjien beta-käyttöjärjestelmät päivittyivät jo toisiin versioihin, ja tänään testiversiot julkaistaan julkiseen beta-testaukseen osallistuville. Halukkaat voivat ilmottautua ohjelmaan Applen verkkosivuilla.

  Sekä iOS 10 että macOS Sierra julkaistaan virallisesti vasta syksyllä, ja nyt julkaistava beta-versio on vielä hyvin varhainen esiversio, jossa on varmuudella odotettavissa virheitä ja pikkuvikoja, eivätkä kaikki sovellukset välttämättä toimi vielä uusien käyttöjärjestelmien kanssa. Käyttöjärjestelmien toiminta parantuu hiljalleen, kun Apple julkaisee päivityksiä esiversioille muutaman viikon välein ennen syksyn virallista julkaisua. Beta-testaajaksi mielivän kannattaakin harkita, onko valmis elämään käyttöjärjestelmien pikkuvikojen kanssa tässä vaiheessa. Laite kannattaa ehdottomasti myös varmuuskopioida ennen uuden käyttöjärjestelmän asentamista.

  iOS 10 tulee saataville iPhone 5:lle ja uudemmille iPhoneille, eli iPhone 4s tipahtaa tänä vuonna pois tuen piiristä. iPad-malleista iPad 4 ja uudemmat sekä iPad mini 2 ja uudemmat ovat tuettuina, mutta iPad 2 ja 3 sekä alkuperäinen iPad mini jäävät paitsi kympistä. Myöskään iPod touchin viides sukupolvi ei enää uutta iOS:ää saa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju