1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.
 2. Nokia 8 on julkaistu

MobiiliBlogi Haluatko eroon Googlen kuvien varmuuskopioinnista? Toimi näin!

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  569
  Tykkäykset:
  3
  Google julkaisi hiljattain uudistuneen Google Kuvat -palvelun, jonka tärkein parannus on automaattinen varmuuskopiointi. Kun käyttäjä ottaa palvelun käyttöön, siirtyvät esimerkiksi älypuhelimella otetut kuvat automaattisesti Googlen palvelimille, josta niihin on mahdollista päästä käsiksi useilla eri laitteilla. Näin omien kuvien hallinta on entistäkin helpompaa ja nopeampaa, kun kamerakuvia ei tarvitse erikseen siirrellä laitteesta toiseen.

  Entäpä, jos haluat palvelusta eroon? Tämä onnistuu helposti, mutta vaatii kuitenkin hieman asiaan perehtymistä. Moni voisi luulla, että varmuuskopiointi loppuu, kun puhelimestaan poistaa erillisen Kuvat-sovelluksen, johon ominaisuus liittyy. Näin eri kuitenkaan ole.


  [​IMG]

  Jos haluat päästä eroon Googlen varmuuskopiointipalvelusta, onnistuu se sovellusvalikosta löytyvän Google-asetukset-työkalun kautta. Sen kautta löytyy Google Kuvien varmuuskop. -valinta, jonka takaa ominaisuutta pääsee hallitsemaan. Sieltä voi myös kätevästi kytkeä palvelun pois käytöstä, jos ei jostain syystä sitä halua enää käyttää ja estää näin omien kuvien latautumisen Googlen palvelimille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju