Mobiili.fi Halpaa näkyvyyttä? OnePlus maksoi vajaat 300 000 dollaria päästäkseen House of Cards -sarjaan

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/3/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  OnePlus 2.


  Ei ole uusi juttu, että eri teknologiayhtiöt hakevat näkyvyyttä TV-sarjoista, elokuvista tai muista ohjelmista. Monissa elokuvissa on nähty Samsungin, Applen, Sonyn, LG:n ja Microsoftin/Nokian älypuhelimia. OnePlus pääsi osaksi suosittua Netflixin tuottamaa House of Cards -sarjaa älypuhelimillaan, mutta aivan ilmaiseksi näkyvyys ei kuitenkaan tullut.

  Yhtiö on kertonut Weibo-tilillään yhteistyöstään House of Cards -sarjan kanssa. OnePlussan johtoportaassa työskentelevä Liu Huangfu kertoi, että näkyvyys House of Cards -sarjassa maksaa yhtiölle hieman alle 300 000 dollaria, joka vastaa reilua 273 000 euroa. Asiasta uutisoi GBTimes.

  [​IMG]
  Monet House of Cards -sarjan hahmoista käyttää OnePlussan älypuhelinta uusimmassa tuotantokaudessa.

  [​IMG]
  Sarjassa nähdään kuitenkin myös muiden valmistajien älypuhelimia. Samsungin Galaxy-puhelinten lisäksi sarjassa näyttäytyy muun muassa BlackBerry -puhelimia.


  Liu kertoi, että he halusivat näkyville TV-sarjaan ja House of Cards oli heille mieluinen vaihtoehto, sillä sarjaa katsotaan ympäri maailmaa ja sen fanikunta vastaa pitkälti OnePlussan puhelimien kohderyhmiä.

  OnePlus ei ole kuitenkaan ainoa pienempi kiinalainen älypuhelinvalmistaja, joka on hankkinut näkyvyyttä yhdysvaltalaisissa TV-ohjelmissa tai elokuvissa. The Verge muistuttaa, että Oppo teki yhteistyötä Yhdysvaltain Huippumalli Haussa -ohjelman kanssa ja Vivon X5 Pro näyttäytyi Yksin Marsissa -elokuvassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju