1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Halpa, TyylikÄs, Simpukka

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja zuwarah, 31/7/07.

 1. zuwarah

  Liittynyt:
  31/7/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  ideoita? erittäin tärkeää, että on tyylikäs (=yksinkertainen ja sulavalinjainen, motorolan simpukat ovat mielestäni melko tyylikkäitä) sekä halpa (ei mielellään yli 100e). puhelimen ei tarvitse sisältää kameraa, eikä oikeastaan mitään muitakaan "hienouksia". kunhan sillä voi lähettää tekstiviestejä ja soittaa.
   
 2. kaarlos

  Liittynyt:
  10/7/07
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  No ehdotetaan tännekin sitä Sony Ericssonin Z310i:tä, joka on mielestäni varsin mukavan näköinen, kokoinen sekä tuntuinen läppäpuhelin. Asettamasi hintaraja tosin ylittyy - tuollainen lähtee matkaan noin 120 eurolla vaikkapa Gigantista tai sitten sopivasti valitusta nettikaupasta. Tosin, jos ruskea tai pinkki ei sovi omaan värimaailmaan, niin silloin tätä ei kannata haikailla. Tuota mustaa mallia kun ei tunnu saavan mistään.
   
 3. zuwarah

  Liittynyt:
  31/7/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  juu, ihan kiva on tuo puhelin mutta ei viitsis tuosta kamerasta maksaa... (ihan hyvä kamera on jo ennestään, joka kulkee jokapaikassa mukana, kuvailua kun harrastan..)
   
 4. Sonic Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2119
  Tykkäykset:
  1
  Samsung SGH-M300? Se on ainakin pienikokoinen ja klassisen siisti ilman suuria muotoilukikkoja.
  Motorola W375 näyttäisi myös olevan tyylikäs perussimpukka. Kamerathan nykypuhelimissa tulee automaagisesti, siitä ei pääse enää eroon.
   
 5. kaarlos

  Liittynyt:
  10/7/07
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  0
  Näinhän se on, nykyään lähes kaikkiin malleihin ympätään tuo kamera. Sitä ei kannata miettiä niinkään hinnanlisäyksenä, koska jokaisessa värinäytöllisessä luurissa se tuntuu olevan.
   
 6. zuwarah

  Liittynyt:
  31/7/07
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Ostin sitte sen SE Z310i:n.
   

Jaa tämä viestiketju