Mobiili.fi Halpa-Lumiassa saatiin toimimaan Android 6.0 Marshmallow

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 22/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Yksityinen kehittäjä Triszka Balázs, XDA-kehittäjäpalstan jäsen on saanut vanhassa Nokia Lumia 525 -puhelimessa toimimaan toistaiseksi vielä tuoreimman Android-version, 6.0 Marshmallowin.

  Tarkemmin sanottuna kehittäjä asensi Lumiaan Androidin CyanogenMod 13 -muunnoksena ja julkaisi onnistumisestaan jo videotodisteen. Hän on luvannut mahdollisesti myös jakaa tarvittavat toimenpiteet ja lähdekoodin julkiseksi jonkin ajan kuluttua kaiken onnistuessa. Vastaavaa ei ole aiemmin nähty, vaikka itse Androidia on Windows-puhelimiin yritetty tuodakin.

  Aivan ongelmitta ei Android ole nytkään Lumia 525:een sujahtanut. Ainakin toistaiseksi muun muassa Wi-Fi- ja mobiiliverkkoyhteydet eivät Android asennettuna toimi ja myös näyttö vaatisi kalibrointia kosketustarkkuuden parantamiseksi. Kehittäjä sai kuitenkin ajettua Lumia 525:llä ja Androidilla suositun AnTuTu-suorituskykytestin läpi. Matkan varrelle on ilmaantunut nyt ongelmiakin, sillä kehittäjän Lumia 525:n tallennusmuisti eli eMMC hajosi.

  Lumia 525:ssä on Qualcommin Snapdragon S4 -järjestelmäpiiri, jolla varustettuihin muihin Windows-puhelimiin käännöksen pitäisi onnistua tästä nähdystä versiosta helposti. Lumia 525:n lähisukulaiselle Lumia 520:lle kääntö on ainakin suunnitelmissa.

  Microsoft ei itse Lumia 520:lle tai vuonna 2014 esitellylle Lumia 525:lle monien muiden ohella enää päivitystä Windows 10 Mobileen.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju