Halpa, halvempi, halvin liittymä kevyeen käyttöön.

Keskustelu osiossa 'Mikä liittymä minulle?', aloittaja Imperial, 27/6/12.

 1. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Oman puhelimen käyttö on säälittävän vähäistä nykyään joten kyrsii maksaa nykyistä liittymää jossa mörköosan laskusta muodostavat kk- ja kytkentämaksut.

  Puhe- ja tekstiviestipaketteja en tarvitse, määrät kuukaudessa on muutama minuutti höpinää ja kourallinen-pari viestejä.

  Nettiä tulee käytettyä aavistuksen verran. 5Gt pakettikin riittäisi varmasti kuukausiksi, eli noin pieniin datamääriin ei varmaan kannattane pakettia ottaa? Toisaalta, datasiirron osuus on 5-15€ / kk nykyisellä Soneran liittymälläkin jossa ei mitään pakettia ole. Puhelimenahan siis toimii E5.

  Kuukausimaksuton liittymä jos löytyisi niin se olisi pop, rock tai vaikka jazz.

  Vastaajia tai mitään kaveripakettilisiä ynnä muuta hömpötystä en kaipaa.

  Sonera ja Elisa on koettu. Elisaan en palaa, Sonera käy, mutta tuskin tarjoaa minun kaipaamaa liittymää.
   
 2. Janhunen Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/2/12
  Viestit:
  19
  Tykkäykset:
  3
  Puhelinmalli:
  IPhone 4S
  Kuukausimaksuttomia liittymiä ei tätänykyä taida löytyä, halvin on saunalahden tikka+, missä maksut on 0,66€/kk ja puhelut/tekstarit veloitetaan 0,066€ min/txt. Jos et jaksa alkaa vaihtamaan operaattoria niin nappaa ainakin Soneraasi pikkunetti tai taskunetti datapaketti, niin säästät jo siinä. Puhelut soneralla on avausmaksullisia, sentin minuutilta kallimpia ja alkavan minuutin hinnoittelulla + kuukausimaksu 2€ eli siirtyminen saunalahteen säästää muutaman euron kuukaudessa. TeleFinlandilla sama juttu, mutta siinä mielessä parempi että vitosella saat 1M netin, kun sauniksella se on 0,5M (muistaakseni). Toki jos nettiä aiot käyttää enemmänkin niin sauniksen pääsky+ on oiva vaihtoehto. TF:lläkin saattaa olla joku tarjous maksiminopeuksiseen nettiin, kannattaa käydä vaikka lähimmän cittarin sonerapisteeltä kyselemässä, jos sellainen sieltä löytyy.
   
 3. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos hintatärkeä, niin Sonera markkinoi halppiksia Tele Finlandin nimellä, halppiksissa vähän erilaiset palvelupaketit ja asiakas palavelu kevyempi.
  Ei siis vaadi SIMin vaihtoa.

  Mikä on syys ? Elisa konserni markkinoi mobiili tuotteet Saunalahden kautta, joidenkin mielestä Elisa on parempi, mutta on SLlläkin jotain kivoja juttuja.

  Mutta Elisa yliviivattu kokonaan niin seuraava vaihtoeto on DNA leiristä, halppis kama myydään DNA Pro nimellä (pro ei tarkoita palvelun laatua)

  Loput on sitten isojen ulkopuolisia palvelu/virtuaali operaattoria. (osalla voi olla jotain pientä omaa verkkoakin jollain tekniikalla)
   
 4. Kaljamaha

  Kaljamaha Bannattu tunnus

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/3/07
  Viestit:
  7575
  Tykkäykset:
  1172
  Puhelinmalli:
  Honor 7
 5. Imperial

  Imperial Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/05
  Viestit:
  864
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  iPhone 6
  Kiitokset vinkeistä, päädyin johonkin TeleFinlandin liittymään, viitosella rajaton netti ja avaustarjouksena 40min puhetta / kk vuoden ajan.


  Aikoinaan oli Elisan liittymä, täällä päin kuuluvuus ja 3G:n toiminta oli huonompaa kuin Soneralla. Tuosta tosin aikaa vuosia, hyvinkin voi olla tilanne parantunut. Tähdennyksenä vielä että missään ihmisten ilmoilla en asu.
   

Jaa tämä viestiketju