Hakusessa puhelin jossa ei kuuluvuus ongelmia

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Lurittelija, 9/8/11.

 1. Lurittelija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/10/09
  Viestit:
  444
  Tykkäykset:
  14
  Puhelinmalli:
  SGS4
  Vaimolla ollut nyt parikin puhelinta joissa molemmissa ollut sama ongelma, että kentät eivät millään tahdo pysyä edes niissä rajoissa, että voisi lähettää tekstiviestejä saati vastaanottaa/soittaa puheluita. Kentät vaihtelevat huoneesta toiseen mutta aina ei voi puheluita hoitaa parvekkeelta. Edellinen Samsung galaxy spica kävi huollossa parikin kertaa ko. syystä ja nyt käytössä oleva HTC Legend on aivan yhtä surkea, myöskin käynyt huollossa ko. syystä.

  Koska aika vähän taitaa olla tehtävissä muuta kuin ohjelmistopäivityksiä niin tarkoitus olisi vielä kerran vaihtaa puhelin. Hakusessa olisi "edukas" kosketusnäytöllinen peruspuhelin jossa ei kuitenkaan olisi tuon vastaanottimen kanssa nuukailtu.

  Asuntomme saattaa olla haaste kun betonia on ympärillä paljonkin mutta taas oma HD2 ei ole missään ongelmissa saati lainassa ollut Nokialainen. Koska ei viitsi ihan avralla käydä puhelmia ostamassa ja joitakin ulkonäöllisiäkin kriteerejä on niin kaikki apu otetaan vastaan.
  Voiko mistään specsistä tehdä mitään johtopäätöksiä minkälainen vastaanotin puhelimessa kenties on.
   
 2. Purkki^

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/1/09
  Viestit:
  308
  Tykkäykset:
  4
  Sama liittymä kun sulla?

  Nokian malleissa ainakin tähänpäivään asti ollut parhaat kuuluvuudet. Antenniteknologia kai hiukan muita edellä.
   
 3. Lurittelija Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/10/09
  Viestit:
  444
  Tykkäykset:
  14
  Puhelinmalli:
  SGS4
  Joo unohtui mainita, että saunalahti molemmilla. Nokialaisissa ei koskaan ole mitään ongelmaa ollut kuuluvuuden saralla, valitettavasti ovat vain jääneet tylsiin yrityspuhelimiin eikä näitä kohtuu hintaisia kosketusnäyttö puhelimia valmista. Legend ja muut vastaavat ovat ulkonäöltään ja käyttöliittymältään niitä mitä vaimo haluaa joten niillä mennään..:)
   
 4. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onko kyse 3G ongelmasta, vai myös GSM ongelmasta ?

  Jos käytettävä toimivuus on aivan rajoilla, niin voi olla pienestä kiinni , jopa yksilöeroista. ote , asetus ja laitteen käsittelytavat voivat olla paljon merkittävämpi tekijä.


  Ensin ehkä kannattaa valita käyttöpaikan paras operaattori, jos sitä ei ole vielä tehty.

  Mainitsit että jotkin koneet ovat toimineet hyvin, niistä voisi varmaan lähteä, esim se HD2 tai se laina Nokialainen. hanki kuitenkin kokeilu+palautusoikeudella.

  Mallistossa on jonkinverran eroja, jotka voivat tulla eri käyttäjillä esille kuvaillun kaltaisissa vaikeissa paikoissa.
  Kuinka halpaa oikein haet, Nokian valikoimista löytyy erittäin halpoja kosketuskoneita. älyluureinakin, ja vähän kalliimpaa ITUnäppis + kosketus perusluuri yhdistelmää, (Series 40 Touch and Type), rajallinen kokemus vain perus oloissa, en tiedä kuinka sitten teillä toimisi.
   

Jaa tämä viestiketju