Mobiili.fi Haittaako saippuan liukkaus? OnePlus tuo lisää pitoa elämääsi hauskalla aprillipilalla

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Kiinalainen OnePlus on noussut maineeseen tehokkailla, mutta silti varsin kohtuuhintaisilla Android-puhelimillaan. Yksi tavaramerkki on ollut takakuorissa käytetty tumma, karkea sandstone-pinta, joka tuo laitteille persoonallisen ulkonäön ja lipsumattoman pinnan. Onpa OnePlus julkaissut myös samasta materiaalista valmistetun suojakuoren iPhone 6:lle ja 6s:lle. Nyt yhtiö on laajentanut sandstone-tuotteidensa valikoimia.

  YouTubessa julkaisemallaan videolla OnePlus esittelee arkipäivän murheita, joita liukkaat pinnat saattavat aiheuttaa. Saippua voi lipsua käsistä ja mukikin saattaa liukkauttaan karata näpeistä ja pillata juomat syliin. Ratkaisuksi OnePlus on esitellyt uudet, karheapintaiset sandstone-tuotteensa. iPhonen suojakuoren lisäksi valikoimiin kuuluvat sandstone-saippua, sandstone-muki sekä pitävän karhealla pohjamateriaalilla varustetut sandstone-jalkineet.

  OnePlus mainostaa, että kaikki sandstone-tuotteet maksavat yhtiön verkkokaupassa nyt vain 9,99 euroa. Valitettavasti iPhone-suojaa lukuun ottamatta kaikkien tuotteiden kohdalla saatavuustietona on vain ”Coming soon” eli tulossa pian. Saattaa kuitenkin olla, että nuo muut tuotteet poistuvat verkkokaupan valikoimista, kun aprillipäivä päättyy. Iloisena puolena on kuitenkin se, että iPhone-kotelon saa nyt noin puoleen hintaan, normaalin 19,99 euron hinnan sijaan.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju