Mobiili.fi Haha, vau! Facebookissa voi tykkäämisen lisäksi nyt myös ihastua, vihastua ja surra

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 24/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Facebookin uudet Reaktiot, viisi uutta mahdollisuutta perinteisen peukun rinnalla.


  Facebook on viimein myös Suomessa ottanut käyttöön uudet Reaktiot perinteisen tykkäämisen rinnalle. Ikoninen peukku on toki edelleen tarjolla, mutta sen lisäksi on tarjolla viisi muuta tapaa reagoida. ”En tykkää” -vaihtoehtoa ei tullut.

  Facebookin uusia Reaktioita esiteltiin ensimmäisen kerran jo viime syksynä, ja hieman myöhemmin niiden testaaminen aloitettiin ainakin Irlannissa ja Espanjassa. Sittemmin Reaktioita on hieman hierottu ja ”yay”-vaihtoehto pudotettiin pois, koska sen ei katsottu olevan universaalisti ymmärrettävä reaktio. Nyt perinteisein tykkäyspeukun rinnalle on tullut viisi muuta vaihtoehtoa, jotka suomeksi ovat ”ihastu”, ”haha”, ”vau”, ”surullinen” ja ”vihainen”.

  [​IMG]
  Näin muiden Reaktioista saapuu ilmoitus.


  Facebookin Reaktiot ovat nyt käytettävissä Facebookin verkkosivuilla niin tietokoneella mobiilissakin, sekä ainakin Facebookin iOS-sovelluksessa. Uudet reaktiot saa tietokoneella esiin kun hiiren kursoria pitää hetken ”tykkkää”-linkin päällä. Mobiilisovelluksessa ne saa esiin painamalla ”tykkää”-kohtaa pitkään. Perinteinen peukutus onnistuu edelleen nopealla klikkauksella tai painalluksella.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju