Haetaan Puhelinta

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja MCRamiStereo, 7/9/11.

 1. MCRamiStereo

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/09
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia E52
  Moro,

  On ollut käytössä tavallista ja kosketusnäytöllistä. On alkanut tökkiä puheluiden epävarmuus, niin soitettaessa kuin vastaanottaessa. Vastaajasta ei tule viestiä tai puhelut katkeaa.

  Eli halutaan Puhelin isolla P:lla
  - tärkeintä puheluvarmuus; puhelut tulee ja menee, samoin tekstarit
  - ihan sama onko pelejä, gepsiä ym purkinavaajaa; ne voi unohtaa
  - akun kestävyys mahdollisimman hyvä

  Halutaan siis vanha kunnon matkapuhelin, vrt. vaikka Nokia 6250
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Kuinka peruskoneeksi saa mennä, tulee mieleen Nokian tuoreempia perus GMSluureja, niistä katsoo vähän tukevampaa, tuoreissa hyvin pieni virrankulutus. Näppis varmaan tärkeä. Jotkut pitää myös ns mummomalleista, (Doro jne) eivät ehkä kuitenkaan virrankulutukseltaan ihan pienempiä.

  Jos haet olosuhde kestävyyttä, Niin paljon myydyistä tulee mieleen Samsungin Xcover, ja Nokian 3720c.

  Ihan yksikertaisimmat mallit voivat olla vähän nuhasia kovaan puhelin ja viesti käyttöön, tietenkin jos oikein kovaa, niin ei hintakaan takaa.

  Valitset minkä tahansa, niin puhelintoimivuuteen vaikuttaa merkittävästi asetukset (jos ei ihan pelkkä GSM), käyttöpaikka ja operaattori. Eli pakota luuri GSMään, ruksi kaikki datayhteyttä käyttävät jutut pois , jos virtuaali SIM niin verkon manuaalivalitan voi vaikuttaa. jos vanha SIM niin vaihda uuteen.

  (Edit sinulla taisi nyt olla E52:n)
  E52ssa on hyviä puhelinkäytön juttuja, jos 3Gverkko ongelmia, niin kannattaa pakottaa GSMlle, jos dataongelmia, niin kannattaa rapsia pois kaikki online kama. Perusluuriinkin verrattuna tarjoaa varsin hyvät puhe ja valmiusajat, joten tuosta voisit saada ihan vaatimustesi mukaisen puhelurin.  Joskus puhelinpanotteissa käytössä mainitaan Nokian E52, se toki älypuhelin, sisältää GPSn ja paljon muuta sulle ei toivottua, mutta niitä ei pakko käyttää, ja siinä aika hyvät puhelinominaisuudet ja puhelinkäyttö tukevia juttuja, lisäksi pieni virrankulutus (hyvä akun kesto). Ihan pakasta otettua jutut ei ehkä ihan optimissa kysymääsi käyttöön.​
   
 3. MCRamiStereo

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/10/09
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia E52
  Moi Sovelias, hyviä vinkkejä. Mitä tarkoitat online-kamalla? Selainta ja sähköpostia kyllä tarvitsen, en välttämättä näitä fikkari-playstation-juttuja. GPS on joskus ollut hyödyllinen, mutta navigaattori on autossa erikseen.

  Saan Saunikselta uuden SIMin ja katsotaan parantaako asioita. Purin soitonsiirrot molemmilta SIMmeiltä ja asetin uudelleen pääSIMiin.
   
 4. Dotzki

  Dotzki VIP

  Palaute - 100%
  88   0   0

  Liittynyt:
  8/10/09
  Viestit:
  6232
  Tykkäykset:
  1274
  Puhelinmalli:
  iPhone 7
  C5 ja E5 ihan hyviä. E52:ssa huonot näppäimet, lähinnä navi ja luuri. Ja liian vähän muistia. Koko ajan huutelemassa muistin vähyydestä. Vaikka kaikki poistettavissa oleva on poistettu.
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Onlien tavaralla tarkoitain sovelluksia/palveluita jotka ovat kokoajan yhteydessä, jos käytät emaili manuaalipäivityksellä, ja surffailet välillä niin ne eivät useinkaan ongelmallisia. email automaatti haku harvakseltaan on usein varsin harmiton, voi toki yllättää.

  E52sta sopisi tuohon, kohtuuselain tuon tyyppiseksi laitteekse, emailikin onnistuu paremmin kuin ihan perusluureilla. E52 on varsin vähävirtainen (tuoreemmat vähän pihimpiä) ja siinä on isoakku joka kompensoi tilannetta piheimppiin verrattuna.

  Dotzki ei pitänyt näppäimistä, jotkut pitää, ovat aika isoja, koko ei tosin tarkoita hyvää.

  E52ssa osa muuttaa pika/sovellusnappien merkitystä (kirjekuori ja kalenteri), esim poistaa kokonaan käytöstä jos ei tarvi, parantee käytettävyyttä poista ja symbian napin käytettävyyttä kovasti.

  e52:n kanssa ei ehkä kuvailulla käytöllä sinulla tulemuistiongelmaa, ainakin niitä on paljon kentällä, puhelin+ kevyessä maili käytössä.

  Ehdotettu C5 voi olla myös käypä, pienempi akku ja pienempi kone (näyttö) ja joitain ehkä sinulle turhia rautaominaisuuksia puuttuu.

  E5 on tuoreempi, qwerty kone, miettiä onko se hyvä puhelinkäytössä, ehkä vähän vähempivirtainen, vastaavasti pienempi akku, jotkut pitää enemmän E72sta (E52 sukupolvea), E72ssa on mainituista paraskamera kuvanlaadultaan.

  Mainitussa E5ssa on enemmän RAMia, joissain isoja kirjastoja käyttävissä softissa tuo pelivaraa ja jos surffailee raskailla sivuilla niin hyötyä ja miksei myös isompia email liittetitä käyttäessä.
   
 6. Kipelius

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/5/11
  Viestit:
  67
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  iPhone 6s
  Täytyy kyllä suositella noita Nokian E-sarjaa/S60 luureja. Itellä E72, joka saa 3g kentät paikassa jossa SGS,wildfire ja c6 kadottaa kentät vähän väliä. Puhelimena aivan ylivoimaisia. S40 luurit ei anna säätää niin paljoa ja tuntuu että ne sekoilee omiaan aika usein. Lisäksi niissä on usein epäloogisuuksia(esim kartat ajanhallinassa).
   

Jaa tämä viestiketju