Haasteellinen tulostimen verkkoasennus

Keskustelu osiossa 'Tietotekniikka', aloittaja m0k0ttaja, 12/9/10.

 1. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3146
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  OP3T
  Kotona on wi-fi verkkotulostin Samsung CLP-320w. Perheen omiin läppäreihin tulostin asentui heittämällä ja toimi. Kotona langaton verkko. Työpaikan työläppärin suojaus- ja nettiasetukset ovat osoittautuneet sen verran vaativiksi, ettei tuota tulostinta olla saatu toimimaan ko. koneessa (johon se pääasiassa on tarkoitettukin) kuin usb:n päässä.

  No nyt kun kahteen ensimmäiseen läppäriin (omat) on asennettu tuo uusi printteri ja viimeiseksi lyöty piuhan perään (usb) työläppäriin, nämä kotiläppärit eivät enää suostu löytämään printteriä eivätkä tietenkään tulosta. Onko todellakin niin, että usb portin käyttäminen sulkee printterin kotiverkosta ulos, vai olisiko tähän jokin jippo näitä kotikoneita silmällä pitäen?
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Jos konetta saat säätää ja ajureita ja ohjelmia asentaa, kuullostaa hivenen yllättävältä, käsin ilmeisesti yritetti asentaa, velhot ja hallinta mammutit aiheuttaa päänvaivaa.

  Onko tuo PCL tai joku muu yleisesti tuettu tulostin, vai jokin Samsung speciaali ? verkko yhteys kai toimii ilman virityksiä ?
  On tuo mahdollista, mutta ei ka tuo verkkopuoli ole pelistä pois kuin USBn kiinni ollessa. vai joutuuko laitteen aina boottaamaan USB kiinni/irrotuksen välissä.
   
 3. m0k0ttaja

  m0k0ttaja Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  3146
  Tykkäykset:
  255
  Puhelinmalli:
  OP3T
  Soitin lopulta S.amsungin tukeen ja ilmoittivat tylysti, että usbi katkoo kaikki muut yhteydet. Sepä siitä.
   

Jaa tämä viestiketju