Mobiili.fi Hävisivätkö Pokémon GOsta kaikki Pokémonit, Pokéstopit ja gymit? Tämä voi auttaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 12/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  Suosittua Pokémon GO -peliä vaikuttaa jälleen piinaavan yksi uudenlainen tekninen ongelma joidenkin käyttäjien osalta. Näiltä pelaajilta ovat pelistä kadonneet kaikki sisältö kartalta – ei löydy Pokémoneja, ei Pokéstopeja eikä gymejäkään.

  Ongelman kanssa painivat pelaajat ovat avautuneet asiasta muun muassa Twitterissä ja eri mediat, kuten Venture Beat, jo myös uutisoineet ongelmasta.


  Yo @NianticLabs @PokemonGoApp why is there no Pokemon/pokestops pic.twitter.com/nSWISfWJSI

  — Joey Rivera (@JoeyzRiv2) August 12, 2016


  Varmaa kikkaa ongelman poistamiseksi ei näytä vielä ilmenneen, mutta ongelma näyttäisi tapahtuvan enemmän mobiilidataa käytettäessä kuin Wi-Fiä. Vaihtamalla Wi-Fi-yhteyteen voi siis ehkä saada Pokémon GOn sisällön palautumaan peliin. Toisena korjauksena ehdotetaan myös 4G-verkkojen ottamista pois käytöstä, mikä on auttanut osassa tapauksista.

  Lisäksi ongelman ratkaisemiseksi kannattaa koittaa puhelimen käyttämistä hetkeksi lentokonetilassa, mikä katkaisee ja ottaa uudelleen käyttöön yhteydet, kun palataan normaaliin tilaan.

  Kaikkien yhteyskokeilujen yhteydessä kannattaa Pokémon GO sulkea taustalta kokonaan ja käynnistää uudelleen.

  Jos mikään näistä tai koko puhelimen uudelleenkäynnistäminenkään eivät auta, joutunee valitettavasti jäämään toistaiseksi odottamaan korjausta Pokémon GOn kehittäjältä Nianticilta tulevissa päivityksissä tai muuten, mikäli ongelman syy on vain palvelimen puolella, jolloin sovelluksen päivitysasennusta ei tarvita.

  Pokémon GOn kesän aikana nähtyä huikeaa menestystarinaa ovat sävyttäneet lukuisat ongelmat. Alussa peli ei useasti toiminut palvelinten oltua ylikuormittuneita suuresta pelaajamäärästä johtuen. Lisäksi muun muassa alkuperäinen Pokémonien läheisyydestä kertova toiminto hajosi ja poistettiin sittemmin kokonaan. Osa pelaajista sai myös onnekkaasti virheen seurauksena itselleen napattua legendaarisen Pokémonin, jotka kuitenkin heidän tileiltään sittemmin poistettiin.

  Lisäksi ongelmia on ollut myös Pokémonien nappaamisessa Poképalloilla, mikä yhden päivityksen jälkeen vaikeutui yhtäkkiä selvästi tietyissä tapauksissa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju