Mobiili.fi Hävikkiruokataisto voi todella alkaa – Lunchie-sovellus julkaistiin

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 4/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Alkuvuonna kotimaista sovelluskenttää väritti kahden ravintolapalvelun kiista. Nyt tapauksen toisena osapuolena toiminut Lunchie-sovellus on julkaistu. Todellinen hävikkiruoan taistelu voi siis viimein alkaa.

  Lunchie on palvelu, jonka kautta käyttäjät voivat osaa ravintoloista laadukasta, ylijäänyttä lounasruokaa. Näin hyvä ruoka ei siis päädy roskikseen vaan tulee hyödynnetyksi edullisen take-away-annoksen muodossa.

  Kuun vaihteessa lanseeratussa Lunchiessa on jo mukana kymmeniä ravintoloita. Yhteistyökumppaneita löytyy Helsingistä, Espoosta, Tampereelta ja Kuopiosta. ”Haluamme tarjota Lunchien kautta kuluttajille monipuolisia tapoja syödä hyvin ja tutustua kaupunkinsa ruokatarjontaan”, Lunchien Ville Virmala kertoo. ”Lunchie on reilu kaikkia kohtaan ja säästää resursseja.”

  Aiemmin markkinoille on jo ehtinyt ResQ Club -sovellus, joka tarjoaa vastaavaa palvelua. ResQ:n takaa löytyvä Tuure Parkkinen ja Lunchie-tiimi kävivät alkuvuodesta kiivasta sanaharkkaa idean oikeuksista. Lunchie piikittelikin lanseerauksensa yhteydessä kilpailijaansa toteamalla, että Lunchie-sovellusta on hiottu pitkään, jotta se voidaan julkaista heti viimeisteltynä.

  Lunchie-sovellus on nyt ladattavissa. Löydät sen Android-laitteille Google Playsta ja iOS-laitteille Applen App Storesta.

  [​IMG]
  Lunchie.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju