Mobiili.fi Hämärä huhu Kiinasta: ensimmäiset uudet Nokia-merkkiset Android-puhelimet jo 2016

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 17/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kiinalaisen ”tiedon” mukaan ensimmäiset Nokia-merkkiset uudet Android-puhelimet nähtäisiin vielä tänä vuonna.

  Näin kertoo kiinalainen The Paper -julkaisu, jolla ei ole aiemmilta ajoilta historiaa teknologia-alan paljastusten tekijänä. Sen mukaan kuitenkin Nokian Kiinan johtajista Mike Wang olisi vahvistanut 3-4 uuden Nokian Android-puhelimen lanseerauksen vuoden 2016 neljännellä neljänneksellä.

  Tieto voi osoittautua todeksi tai sitten ei – muita raportteja asiasta ei ole juurikaan kuultu. Todennäköisiä ensimmäisten Nokia-Androidien julkistusajankohtia on kuitenkin vain kaksi kappaletta: joko se tapahtuu jo loppvuotena tai sitten vasta ensi vuoden puolella 27. helmikuuta alkavaan Mobile World Congressiin mennessä tai sen yhteydessä.

  Uudet Nokia-puhelimet markkinoille tuo HMD global, jonka kanssa Nokia on solminut tavaramerkin ja patenttien lisensointisopimuksen. Aiemmin tällä viikolla kerrottiin, että HMD globalin markkinointijohtajaksi on värvätty ex-nokialainen, Rovion toimitusjohtajana työskennellyt Pekka Rantala.

  Microsoftin ja Nokian alkuperäisen puhelinliiketoiminnan kauppasopimuksen mukaan Nokialla on oikeus lisensoida Nokia-brändi käyttöön mobiililaitteissa 30 kuukauden päästä sopimuksen teosta ja käyttää Nokia-brändiä omissa mobiillaitteissaan ensi vuoden alusta. Jo tämän puitteissa Nokia-puhelinten lanseeraus voisi osua loppuvuoteenkinkin, sillä Nokian ja Microsoftin välinen kauppa toteutui huhtikuussa 2014. Lisäksi kaikki sopimukset ovat luonnollisesti aina myös uudelleenneuvoteltavissa.

  Tulevista Nokia-puhelimista ei ole vielä kuultu lainkaan luotettavampia huhuja – turhanpäiväisiä sitäkin enemmän.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju