1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

hälytys ääni (kuten esim. elisa tunnari)

Keskustelu osiossa 'Microsoft ja Nokia', aloittaja rose_moo, 4/5/06.

 1. rose_moo

  Liittynyt:
  8/3/06
  Viestit:
  37
  Tykkäykset:
  0
  saakohan 7610:aan tai muuhun symbian puhelimeen mistään sellaista sovellusta millä saisi vaihdettua tuota "tuut tuut" ääntä?? ei sellaista tilattavaa liittymäkohtaista palvelua niinkö esim. elisa tunnari, vaan ihan sovellusta joka asennetaan puhelimeen.. ois ihan mukava semmonen jos sais vielä valita oman kappaleen siihen soimaan kun elisalla näyttää olevan aika ankee valikoima..
   
 2. säätäjä86 Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  29/11/05
  Viestit:
  1917
  Tykkäykset:
  5
  Tuskimpa onnistuu. Se varattu ääni ei nimittäin mistään puhelimesta tule.
   
 3. steku

  Liittynyt:
  2/6/05
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  S3
  Saa ainakin johonkin s60 puhelimeen. My-symbian.com sivustolta löytyy, mutta en muista nimeä enkä sitä mihin puhelimiin kävi.
   
 4. k Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  11/12/05
  Viestit:
  1445
  Tykkäykset:
  0
  Ei saa, kyseessä on liittymän ominaisuus. Vastaavanlaisia palveluja on saatavissa myös Soneralta ja Saunalahdelta. Saunalahdella lienee laajin tunnarivalikoima.

  Mikäli sellainen ohjelma on olemassa, vaatii se toimiakseen yhteyden muodostamista puhelimeen, mikä taas kerryttää soittajan laskua välittömästi, vastasitpa puhelimeen tai et. Ja tätähän kiusaa sinä et "Soneran puhelun aloitusmaksu" -aikakaudella kavereillesi halua?
   
 5. steku

  Liittynyt:
  2/6/05
  Viestit:
  51
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  S3
  Joo, taisinkin muistaa väärin.
   
 6. mk123

  Liittynyt:
  5/5/06
  Viestit:
  134
  Tykkäykset:
  0
  Saunalahdella maf.fi:n valikoima, Elisalla ihan omansa kokoelmansa, Soneralla maf.fi, buumi.net ja MTV3. Sonera voitti tämän kisan tällä kertaa :)
   

Jaa tämä viestiketju