1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

GSM-tukiasema kotikäyttöön?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja johnni, 5/1/07.

 1. johnni

  Liittynyt:
  5/1/07
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Onko kellään kokemusta kotikäyttöön tarkoitetuista tukiasemista?
  Ei meinaa kämpän sisällä puhelin kuulua mitenkään. Ikkunan vieressä kun puhuu ja pitää pään liikkumatta saattaa jonkun ei niin tärkeän puhelun hoidettua. Tärkeämmät puhelut hoidetaan sitten ulkoa käsin.
  Kivitalon huono puoli näemmä...
   
 2. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  Mikäli mahdollista, niin kannattaa miettiä ulkoisen antennin käyttöä. Joskus aikoinaan olen käyttänyt työni puolesta sellaista GSM:lle tarkoitettua harava-antennia, jolla sai luuriin kenttiä vähän huonommissakin paikoissa jossa ei normaalisti ilman lisäantennia saanut mitään kenttiä.

  Toinen vaihtoehto on GSM-toistimen hankinta, joka ei sitoisi luuria kotioloissa antennikaapelin päähän, mutta hinnat lienevät sitten moninkertaiset tuollaiseen ulkoiseen antenniin verrattuna.
   
 3. johnni

  Liittynyt:
  5/1/07
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Juu kyllä se Sonera "täälläkin" kuuluis paremmin muttei niin paljon paremmin(pätkii, muttei katko). Varsinkin kun firma maksaa puhelut...
   
 4. Raimo

  Liittynyt:
  25/10/02
  Viestit:
  32
  Tykkäykset:
  0
  Joskus 90-luvun alussa oli joku matkapuhelinlehti, jossa esiteltiin heikon kentän vaihtoehdoksi kahta antennia, toinen ulos ja toinen sisään saman kaapelin päihin ns. lappo. Toiminnasta ei ole tietoa. Kaapeli ei saanut olla kovin pitkä muistaakseni. Tuo kokeilu ei nyt maksa varmaan paljoa joillain minimagneettiantennilla etc.
   
 5. johnni

  Liittynyt:
  5/1/07
  Viestit:
  5
  Tykkäykset:
  0
  Kiitokset vinkistä. Täytyy täräyttää magneetti antenni tuoho n ikkunalaudalle ja toinen sisälle.
   

Jaa tämä viestiketju