Gps-kuva älypuhelin

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja terox, 12/5/09.

 1. terox

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/03
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Mikäs olisi hyvä luuri niin Suomeen kuin Thaimaseen jossa olis vähintään seuraavat ominaisuudet

  perussettiä
  edge, wlan, hspda, gps, radio, mp3

  Ja sellanen kamera josta saa kuvan/videon otettua ja lähetettyä napinklikkauksella vaikka bloggeriin ja siinä kuvassa/videossa olisi paikannustieto johonkin googlemapsiin ja näkyisi siis netissä (blogger.com tms) lukijalle kuva ja tarkka paikka missä otettu.. Onkos tuommoista puhelinta olemassa ja mitä maksaa Thaimaa/Suomi-linjalla?

  Suosituksia asiantuntijoilta kiitos :)
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  GPS kamerapuhelimet melkein järjestäin, HSUPA tuki vauhdittaisi lähettämistä kummasti, perus 3Glläkin kyllä pärjää lähettäminen vain kestää pidempään. (HSDPA luureissä lahetys perus 3G vauhtia)

  Kokoonpano vähän riippuu mitä kuvapalvelua haluat käyttää, ja osalla palveluista on omia sovelluksia, esim S60 koneisiin, S60 koneissa nykyään myös natiivista tuettuna joitain palveluita, kuten jopa SEn perus koneissa. voi tietenkin pitää palvelinta vaikka omassa S60 luurissa jos kovasti innostuu...

  ShoZu sovellus/palvelu yhdistelmällä saa sitten automatisoitua hommaa enemmän jopa älymalleissa joissa ei natiivista mitään käyttäkelpoista jakopalvelua, kannattaa tutustua tuettuihin palveluihin ja puhelin malleihin.

  Perus java koneet kannattaa ehkä jättää väliin ja tehdä valintaa S60/winmobile rintamalla.
   

Jaa tämä viestiketju