GPS jäljityslaite lapsen vaatteisiin

Keskustelu osiossa 'GPS-paikannus', aloittaja utelias7, 26/1/11.

 1. utelias7

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/5/06
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Olisiko kenelläkään hyvää ehdostusta mikä tuote olisi hyvä tuollaista tarkoitusta varten? Tarkoitus olisi laittaa kolmivuotiaan lapsen haalareihin seurantalaita siltä varalta jos poika onnistuu karkaamaan päiväkodin pihasta. Laite saisi olla mahdollisimman pieni ja kevyt, lisäksi lapsen sijaintia tulisi pystyä seuraamaan matkapuhelimen näytöllä olevasta kartasta vähän samaan tapaan kuin jossain Ultrapointissa voi seurata metsästyskoiran liikkeitä.

  Muuten en kysyisi mutta poika onnistui karkaamaan eilen päiväkodista ja vaikkei poika kauaksi ehtinytkään, haluaisimme tämän lisävarmistukseksi.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Siinähän se, koirapanta ilman pantaa. on niitä halpoja kiinlaisiakin palikoita, mutta talvi, kestävyys, jne ei aja tarvetta.

  Kun tuosta vähän rauhoitettu niin asia saa matalemmat mittasuhteet, niin se GPS hankinta voi alkaa tuntumaa jo vähän liijoittelulta.

  Jos kuitenkin tuntuu tarpeelliselta ja päiväkodin ja muiden kanssa juteltua osapuleten mielestä GPSää tarvitaan, niin koirajutut hyvä paketteja, markkinoillaon myös dementtiapotilaille suunattuja tuotteita, mutta niiden olosuhde kestävyys vähän toista. Jos mennään turvafirmojen tontille, niin heillä myös ratkaisuja.

  Tuon GPSn kanssa ajautuu ongelmiin, jos lasta esim kuljettaa joku muu kuin sinä.
   
 3. ilnux

  ilnux

  0   0   0

  Liittynyt:
  15/11/03
  Viestit:
  403
  Tykkäykset:
  3
  Juuri tuota varten laitettiin beaconbase.com palvelu pystyyn. Laitteen valinta vaan voi olla se tärkein. Elfalta saa 160 € laitetta, jonka saa hienosti tuonne beaconbase.com palveluun ja palvelu tallentaa historian ja näyttää live seurannan kartalla.
   
 4. salo69

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/2/11
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Vähän vanhemmille karkaileville lapsille (joilla on jo oma kännykkä) suosittelen kännykän paikallistamispalvelua GPS:n sijaan, paljon halvempaa eikä tunnu ihan niin kaulapantameiningiltä! Jos ei omista älypuhelinta niin google latituden sijaan esim. lociloci on kätevä palvelu. Huono puoli näissä palveluissa on tosin se, että ne eivät ole ihan niin tarkkoja kuin GPS.

  Löydä lapsi kännykän avulla
   
 5. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  1,5 euroa viikossa laitettu hinnaksi, millä tekniikalla tuo toteutettu

  Tuolla ei mainita mitään operaattori rajoituksia, jos siis operaattorin puolelta paikkadatan kaivavat.

  Eli siis miten tuo toimii ? miten laskutus toimii, onko ikuinen miina missä lähteeä hamaan tappiin asti 6-7 euroa kuussa.

  Miten käyttäjän suostumus otetaan ja tarkistetaan ?

  Mainostekstin mukaan paikannus kyselyyn ei ilmeisesti tarvitse vastata.
   
 6. FALAN

  FALAN

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/10
  Viestit:
  399
  Tykkäykset:
  4
  Puhelinmalli:
  NOKIA C2 tuplasim,SAMSUNG GALAXY NOTE 10.1,Samsung Galaxy Mini 2
  Alaikäisen lupia ei paikannukseen vaadita jos vanhemmat kerran paikannusta haluavat.Eli hyvin ainakin 15v voidaan paikantaa.
   

Jaa tämä viestiketju