1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

GPRS sekoittaa WAPin (T300)!

Keskustelu osiossa 'Sony', aloittaja Zurg, 11/7/03.

  1. Zurg

    Liittynyt:
    11/7/03
    Viestit:
    15
    Tykkäykset:
    0
    Onko kukaan törmännyt tähän propleemiin: Jos käytän T300:aa läppärini modemina Irdalla (GPRS) niin tämä sekoittaa WAP-asetukset jotenkin (ilmoittaa tietoliikennevirheestä). Puhelimen uudelleenkäynnistyksestä ei ole apua. Ainoa keino on tilata SEn sivuilta uudet asetukset. Tämän jälkeen WAP taas toimii siihen asti kun käytän modeemia uudelleen ja sekoaa taas. Rupeaa menemään hermot kun molemmille olisi tarvetta. Kännyn ohjelmistoversio on uusin mitä Maifonilla oli tarjota.
     
  2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

    Liittynyt:
    21/6/02
    Viestit:
    42688
    Tykkäykset:
    363
    PC ja WAP käyttää varmaan samaa gprs asetus paikkaa, eli pc:n modeemin alustus komento tallentaa luurisi internet apn:n käyttämäsi WAP apn:n tilalle.

    En tuosta mallista muista mite siellä noi menee, mutta jos sinne saa datayhteyksiin useamman yhteyden luotua niin ota vaikka CID 2 wapin käyttöön ja käytä CID 1 PCllä, tai toki toiste päin.
     
  3. Jussi2000

    Jussi2000 Aktiivinen jäsen

    Liittynyt:
    22/6/02
    Viestit:
    6950
    Tykkäykset:
    0
    Puhelinmalli:
    Mikä milloinkin
    Kyllä T300:n saa luotua useampia yhteyksiä joten tuota kannataisi kokeilla.
     
  4. Zurg

    Liittynyt:
    11/7/03
    Viestit:
    15
    Tykkäykset:
    0
    Kiitos neuvoista ystävät, johan alkoi pelittää!
     

Jaa tämä viestiketju