GPRS -kortti ilman managereita

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja NoDex, 7/6/06.

 1. NoDex

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/6/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Heipparallaa!

  Kyselisin, että onko kellään käytännön kokemusta jostakin markkinoilla olevata GPRS -kortista jonka saisi toimimaan luotettavasti puhtaasti modeemina windows-ympäristössä, eikä tarvitsisi asennella mitään Wireless-Managereita olleskaan?

  Kokeilussa on nyt ollut esimerkiksi Sony-Ericsonin GC85, joka on varsinainen jääräpää, ei ota toimiakseen ilman mukana toimitettavaa WM-ohjelmistoa. Kortti pitäisi saada toimimaan dial-uppina, jonka tämä GC85 tekee, jos WM on ajettu kerran windowssin ollessa käynnistettynä (jota ei todellakaan sallita).

  Tomi
   
 2. Janne

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia N900 & Sonera
  Meillä on käytössä muutama Audiovox RTM-8000-mallinen modeemi, joka taitaa tehdä sen mitä haluat. Siinäkin kyllä on hallintaohjelma (GPRS Setting Tool) jolla laitetaan PIN-koodi, AP ja muut asetukset. Sitten ohjelma tekee
  pikakuvakkeen työpöydälle, joka on ihan normaali dial-up-yhteys. Hallintaohjelmaa ei tarvitse enää käynnistää. Tuo on ilmeisesti jokin CF-malli, eli pitää liittää kannettavan korttipaikkaan CF-adapterilla. En tiedä tuleeko mukana. Mutta useamman vuoden on toiminut jo moitteitta.
   
 3. kumpu

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/3/05
  Viestit:
  47
  Tykkäykset:
  0
  mulla on option globetrotter kortti jonka mukana tulleen connection manager ohjelman asentamisen jälkeen en saanut koneen sisäistä wlania toimiaan.

  kortin maahantuojalta sain ohjeet, miten kortin voi asentaa siten, että asennetaan vain ajurit mutta ei manageria.

  poistin koneesta connection managerin ja asentelin pelkät ajuri cd-levyltä ja hyvin on toiminut.

  varauma: kone ollut kuitenkin melko vähäisellä käytöllä.
   

Jaa tämä viestiketju