gprs datapaketit

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja peeke, 20/11/05.

 1. peeke

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/11/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Eli millainen dataliittymä olisi minulle paras vaihtoehto, kun käyttötarkoituksena wapin ja html sivujen selaileminen pelkästään puhelimella(SE w550i), eli en ole liittämässä sitä läppäriin.

  Vaihtoehtoina olisi jokin perus- data tai esim. dna:n gprs10 tai gprs100.
  Tarkoituksena olisi käydä lukemassa uutissivuja ja muutenkin normaali surffaileminen ja sähköpostin käyttö.

  Vievätkö puhelimen nettisivut paljonkin vähemmän tilaa kuin normaalisti tietokonetta käytettäessä. On vain hyvä ensin kysellä ettei tule mitään yllättäviä laskuja !!
   
 2. espenleka

  espenleka Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  10/12/04
  Viestit:
  3304
  Tykkäykset:
  0
  http://gsm.segetech.com/ antaa osviittaa, mikä saattaisi olla sinulle sopiva vaihtoehto. Kannattaa lueskella myös muita aiheesta olevia viestiketjuja. Haku auttaa.

  HTML-sivut vievät suunnilleen saman verran dataa GPRS:llä kuin normaalillakin yhteydellä. WAP-sivut ovat sitten huomattavasti kevyempiä ladata kännykällä.

  Esim. Opera Minillä saa tuota datasiirron määrää minimoitua, kun ottaa kuvien lataamisen pois käytöstä. Muutenkin tuo Opera Mini -palvelu osaa optimoida www-sivujen koodia kännykkäkäyttöön paremmin sopivammaksi.
   
 3. peeke

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/11/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  kuullostaa hyvältä toi opera mini selain , paljonko suurin piirtein vaikka jonkun iltasanomien etusivun lataaminen vie dataa normaalilla asetuksilla / käyttämällä pakkausta ??? siitä voisin saada jonkinlaisen kuvan laskemalla paljonko runsaampi surffailu maksaisi, ja millainen datapaketti kannattaisi ottaa.

  Noi wappi sivuthan ovat aika köykäisiä, eli uskoisin että tulisi enemmän www sivuilla vierailtua vaikka adsl himasta löytyykin !

  Mitä mieltä olette muuten puhelimeni mukana tulevasta netfront ohjelmasta ja googlettamalla löysin netistä tälläisen vaihtoehdon:
  http://mobiweb.cs.tut.fi/cgi-bin/run/mobiweb/proto.jar

  mielipiteitä, mielipiteitä..
   
 4. PJL

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/11/05
  Viestit:
  119
  Tykkäykset:
  0
  10:llä voi olla hyvä aloittaa, mutta epäilen että jää nopeesti turhan pieneks. Soneralla ainakin taitaa olla vaihtoehtona myös 20:n paketti.

  Itsellä oli netfront mutta palautin. Nyt Opera ja toimii paremmin(mun mielestä).
   
 5. peeke

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/11/05
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vastauksista, löysin tuollaisen tarjouksen kuin Saunalahti Viikonloppuetu ja Dataetu (10 egellä rajaton käyttö kuukaudessa, tajous astuu voimaan 01.12.2005)
  Eipä tarvi enään miettiä minkä liittymän ottaisi !
   

Jaa tämä viestiketju