GPRS-datan ihmeellinen maailma

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja MEW3, 7/10/03.

 1. MEW3

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  904
  Tykkäykset:
  0
  Tällainen tarina:

  Ostettiin C55, Grateqin kaapeli ja tietokone.
  Kone pystyyn, kaapelin asennus ja puhelin piuhan päähän. Nettiin mars. Homma käy ja henki haisee, eli yhteys avautuu ja data kulkee. Meni päivä, meni toinen. Netti toimi.

  Siirrettiin laitteita 20 kilometriä. Kenttä parani pari pykälää. Yhteys ei aukene, tai avautuminen kestää helkkarin kauan. Data ei ainakaan kulje. Mihinkään asetuksiin ei koneessa tai puhelimessa koskettu.
  Kirottiin ja kokeiltiin muita puhelimia & liittymiä. Ja kas, ratkaisu löytyi. RL Ercci 600:een ja taas homma käy. Toimii yhtä hyvin kun Simolla 20 kilometriä kauempana huonommas kentäs. dna:n lappu Simoon ja sekin toimi, vaikka kenttä oli pykälän heikompi kun RL:llä.

  Siis mitä H*******tiä? Mistä voi johtua? Ja niitä puhelimia ja liittymiä veivattiin edestakaisin useamman kerran ja toistuvasti saatiin samat tulokset. Yritettiin tuloksetta hakea parempaa paikkaa jne. Asetuksia käytiin läpi puhelimista yms.
   
 2. YaRi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  139
  Tykkäykset:
  0
  DNA:lla ei toiminut lainkaan mutta RL:llä toimi? Tuliko G -indikaattoria edes puhelimen näyttöön? Voihan olla ettei kyseisessä DNAn solussa ole GPRS-palvelua.
   
 3. MEW3

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  19/2/03
  Viestit:
  904
  Tykkäykset:
  0
  Jaaha, tuli sekavaa tekstiä. Näin: 20 kilometrin siirto ensimmäisestä käyttöpaikasta aiheutti sen, että Simo c55 + RL ei toiminut . Simo + dna toimii kyllä. Ercci R-600 + RL toimii myös. Ercci + dna toimii.

  Simon ja RL.n kans käytiin välillä ottamas vauhtia alkuperäises paikas ja siellä toimi. Kone ja käyttis oli kyllä eri, mutta mitäs sitte.
  Eli juuri tuolla minne vehkeet siirrettiin ei pelannut Simo + RL .
  Jos vaihtaa paikkaa, puhelinta tai liittymää, niin alkaa data kulkea. Paikanvaihdoksi ei kuitenkaan riitä parin metrin siirto, en tiedä mikä riittää.
   

Jaa tämä viestiketju