Mobiili.fi Gorilla Glass 5 paljastettiin – jopa 1,6 metrin pudotukset kestävä näyttölasi

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 21/7/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Corning esitteli tänään uuden sukupolven iskunkestävän lasinsa. Gorilla Glass 5 -lasia aletaan nähdä mobiililaitteissa jo kuluvan vuoden aikana.

  Puhelimen pudottelu ja särkyneet näytöt ovat edelleen suuri harminaihe kuluttajille. Corningin mukaan tuore tutkimus osoitti, että lähes 90 prosenttia älypuhelinomistajista pudottaa laitteensa vähintään kerran vuodessa. Noin puolet käyttäjistä ovat pudotelleet puhelintaan yli kolme kertaa vuodessa. Useinmiten putoaminen tapahtuu joko vyötärön tai hartioiden korkeudelta.

  Corningin mukaan uusi Gorilla Glass 5 nostaa jälleen suojalasien kestävyyden uudelle tasolle ja ylittää kyvykkyydellään kilpailijansa. Yhtiön testit ovat osoittaneet, että Gorilla Glass 5 selvisi 80 prosentissa tapauksista laitteen pudotessa näyttö alaspäin koville ja karheille pinnoille 1,6 metrin korkeudesta. Vertailun vuoksi nykyinen Gorilla Glass 4 antoi samanlaisia selviytymisprosentteja metrin pudotuksissa.

  Corning Gorilla Glass 5 on nyt kaupallisesti saatavilla. Uuden sukupolven suojalasin odotetaan löytyvän kuluttajalaitteista myöhemmin tänä vuonna.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju