Mobiili.fi GoPro Karma palaa myyntiin – nyt drone-lennokin ei enää pitäisi tippua taivaalta

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 1/2/17.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
Katso käyttäjittäin: Katso käyttäjittäin
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  5141
  Tykkäykset:
  9
  [​IMG]
  GoPro Karma.


  GoPro on palauttamassa Karma-lennokkinsa takaisin myyntiin. Vaikeuksissa laskevien myyntilukujensa kanssa muutenkin kamppaileva GoPro koki valtavan takaiskun uudelle tuotealueelle laajentumisessaan viime syksynä, kun sen uutuustuote osoittautuikin vialliseksi – ja saattoi pudota vaarallisesti alas yhtäkkiä kesken lennon.

  Puutteellinen akkusalpa osoittautui ongelmien syyksi. Salpa päästi avautuessaan akun liikkumaan ja virran katkeamaan laitteelta ilmassa. Nyt Karman salpa on suunniteltu uudelleen ja testattu kattavasti.

  GoPro kutsui syksyllä kaikki 2 500 myytyä Karmaa takaisin ja lopetti tuotteen myynnin tähän asti. Nyt Karma palaa aluksi myyntiin Yhdysvalloissa. Euroopassa myynti on käynnistymässä kevään aikana.

  GoPro kertoi takaisinkutsun aikaan, että ”erittäin pienessä määrässä tapauksia Karma-laitteet ovat menettäneet tehon käytön aikana”. Ilmeisesti vika ei lopulta kuitenkaan ehtinyt aiheuttaa taloudellisia tai henkilövahinkoja.

  Syyskuussa julkistettu GoPro Karma on sekä nelimoottorinen lennokki että käsiteline GoPro-kameroille. Kokonaisuuteen kuuluu kolmeakselinen vakautin, jota voi käyttää niin lennokissa, erilaisissa GoPro-telineissä ja -kiinnikkeissä kuin käsivaraltakin kuvatessa. Lennokkia ohjataan kosketusnäytöllä varustetulla kauko-ohjaimella.

  Myyntiin nyt palattuaan GoPro myy Karmaa myös ilman vakautinta ja kameraa 599 dollarilla. Vakauttimen kanssa hinta on 799 dollaria ja myös GoPro HERO 5 Black -kameran kanssa 1 099 dollaria.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju