Mobiili.fi Googlen uusi viestisovellus Allo ladattavissa nyt myös Suomessa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 23/9/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Google Allo.


  Googlen muutama päivä sitten julkaisema viestisovellus Allo on nyt virallisesti ladattavissa myös Suomessa. Sovellus on saatavilla niin Androidille kuin iPhonellekin.

  Allo on keskustelusovellus, joka pyrkii tavallisen pikaviestinnän lisäksi ottamaan älykkäästi osaa keskusteluun. Smart Reply oppii käyttäjän tyylin ja ehdottaa vastauksia viesteihin ja kuviin. Lisäksi Allon osana on kysymyksiin vastauksia hakeva Google assistant -apuri. Toistaiseksi Google Assistant ja Smart Reply ovat käytettävissä vain englanniksi, mutta molempien on määrä tulla pian tarjolle myös Suomeksi.

  Allo tarjoaa myös mahdollisuuden esimerkiksi koristella kuvia omin piirroksin tai tekstein, lähettää tarrakuvakkeita sekä suurentaa tai pienentää lähetettävän viestin esityskokoa. Lisäksi tarjolla on Incognito-tila, jossa viestit on salattu, ne katoavat näkyvistä tietyn ajan jälkeen ja niistä kerrotaan hillityin ilmoituksin.

  Google Play -palveluiden ansiosta Allo-sovelluksella lähetetyt viestit saapuvat vastaanottajien Android-puhelimiin ilmoituksina, vaikka he eivät olisi vielä sovellusta asentaneetkaan. Ilmoitus mahdollistaa myös vastaamisen tekstimuotoisella viestillä tai siirtymisen Play-kauppaan, josta Allo-sovelluksen voi asentaa.

  Allo on WhatsAppin tavoin sidottu käyttäjän puhelinnumeroon.

  Allo on ladattavissa Androidille Google Playsta ja iPhonelle App Storesta.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju